Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

iRobot Roomba 775 - Kućni robot usisivač 21642

iRobot Roomba 775 član je nove generacije robota usisivača, pametan je, snažan i potpuno samostalan robotizovani usisivač. Može se programirati na tačno vreme kada i koliko će da usisava, za svaki dan u nedelji posebno.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 156
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Robot Usisivači

Šifra Proizvoda: 31998

Poslednja cena bila je: 59990 din

Karakteristike proizvoda: iRobot Roomba 775 - Kućni robot usisivač 21642

Čišćenje parketa, linoleuma, tepiha i drugih tvrdih podloga

Pogodan za prostore sa kućnim ljubimcima

Najpametniji navigacioni sistem za čišćenje iAdapt

Procesor sa prestižnom ARM reputacijom

42 različita senzora

Prilagodljiva glava za čišćenje druge generacije

Sistem za čišćenje duž zidova (prepreka) i uglova Wall Follow

ANTITANGLE Sistem

Akustični i optički senzori za detekciju prašine Dirt Detect druge generacije

Automatsko punjenje baterije na baznoj stanici

Vremensko programiranje čišćenja

Karakteristike Virtuelnog zida sa Virtual Halo

Filtracija dvostrukim HEPA filterom

Profilisani gumeni branik usporavajućeg dejstva

Indikator napunjenosti posude za prašinu

Visokokapacitetna posuda za skupljanje prašine AeroVac druge generacije

Sklopiva drška za lako rukovanje

Preporuka za čišćenje prostora više od 4 sobe (do 150 m²)

Veliki kapacitet Ni-MH baterije do 3 sata

Vreme punjenja baterije 3 sata

Potrošnja energije u toku punjenja maksimalno 33W

Potrošnja u stand-by modu maksimalno 2W

Dimenzije (mm) 350 x 92 (80 telo robota)

Težina 3.85Kg

Nivo buke < 60 dB

Sadržaj paketa:

1x Roomba 775

1x Daljinski upravljač

1x Češalj za čišćenje

1x Prsten za čišćenje

2x HEPA filter

1x Automatski virtuelni zid sa Virtual Halo

1x Adapter

1x Baterija (unutrašnja)

1x Baza za punjenje

Opis proizvoda: iRobot Roomba 775 - Kućni robot usisivač 21642



iRobot Roomba 775 član je nove generacije robota usisivača, pametan je, snažan i potpuno samostalan robotizovani usisivač. iRobot Roomba dolazi sa proverenim sistemima koji iRobot čine pravim robotom. Lista počinje sa apsolutno najvažnijim - iAdapt sistemom. iRobot sa najinteligentijim (veštačka inteligencija) navigacionim sistemom čisti prostorije uz pomoć desetina senzora koji prate prostor u sobi 67 puta u sekundi i u saradnji sa 40 predefinisanih pokreta Roomba se prilagođava trenutnim uslovima u prostoriji.

Trostepeni sistem čišćenja garantuje savršeno uredne podove u Vašem domu. Prvi stepen čišćenja obavljaju bočne rotacione četkice koje prikupljaju prljavštinu po ćoškovima i duž ivice zida, zatim dve brze kontrarotacione četke koje skupljaju nečistoće sa poda i treći stepen je snažan usisivač koji svu tu prljavštinu uvlači u posudu u unutrašnjosti usisivača. Posuda je trajna i nisu potrebne posebne kese za usisivač, već je dovoljno izvaditi posudu i prosuti je u kantu za smeće.

iRobot Roomba 775 se može programirati na tačno vreme kada i koliko će da usisava, za svaki dan u nedelji posebno, dok ste Vi na primer na poslu ili spavate...

U paketu za model 775 dolazi Automatski virtuelni zid sa Virtual Halo uz čiju pomoć ograničavate prostor koji Roomba treba da očisti.

Unapređeni fini sistem filtracije usisnog vazduha sa 2 HEPA filtera odstranjuje čestice prašine, polen i druge alergene, zadržavajući ih u robotu i sprečavajući ih da dospeju u Vaš životni prostor. Radni deo usisivača automatski prepoznaje na kojoj se podlozi nalazi i trenutno prilagođava svoju brzinu i snagu usisavanja. Bilo da se nalazi na tepihu, tepisonu, parketu, linoleumu ili pločicama, program usisavanja će uvek biti optimizovan u cilju postizanja maksimalnih rezultata usisavanja.

Robot poseduje poseban sistem protiv zaglavljivanja u snop kablova ili u rese tepiha, što je čest problem kod sličnih uređaja. Ukoliko se to desi, Roomba automatski menja pravac kretanja i okretanja četkica, i na taj način se lako vadi iz potencijalne klopke.

Ukoliko naiđe na jako zaprljano mesto gde ste nešto prosuli (šećer, kafu, zemlju iz saksije...) Roomba to detektuje i više puta prelazi tu površinu, detaljno je tretirajući. Takođe, Roomba je pametan usisivač i nikada neće udariti jako u prepreku niti pasti niz stepenice, jer brzo i precizno detektuje prostor koji nije siguran za njega.
Kada je posao završen, Roomba se vraća na svoj punjač koji postavite na podu uz zid, parkira se na njega i dopuni svoje baterije. Ukoliko se u toku čišćenja baterije isprazne, Roomba će sam otići da se dopuni i čim baterije ponovo budu pune, nastaviće gde je stao.

iRobot Roomba 775 dolazi u paketu sa velikim brojem dodataka, među dodacima, verovatno je, nainteresantniji daljinski upravljač sa svim potrebnim funkcijama. Da biste pokrenuli Roombu 775 ne morate da ustanete iz fotelje.

JEDNOSTAVNOST UPOTREBE

Pokretanje je veoma jednostavno - prosto pritisnite dugme CLEAN i Roomba počinje sa radom. Prvo će premeriti dimenziju sobe, registrovati prepreke koje mu se nalaze na putu i proceniti gde je zaprljanost poda najveća. Zatim keće u akciju i počinje da čisti. Kao što je već navedeno, kada se umori, ode sam na bazu da dopuni baterije i nastavlja gde je stao.

Roomba poseduje novi sistem napajanja koji se sastoji u ugrađenoj punjivoj bateriji i brzom punjaču. Baterije se pune oko 3 časa što je dovoljno za 120 min usisavanja. Za to vreme Roomba usisa 4 prostorije prelazeći svako mesto više puta.

Više zaista ne morate da usisavate - imate kućnog robota koji to radi za Vas!





Zašto robot od iRobot-a?

iRobot je usko specijalizovan za robotiku i veći deo zarade ulaže u istraživanje i razvoj, tako da je poslednjih 20 godina lider u robotici, a zbog zasluga u razvijanju iste više puta je nagrađivan. iRobot je osnovan na ubeđenju tri osnivača (Kolin Ugao, Helen Greiner i Rodni Bruks) koji smatraju da će robotika menjati svet i način na koji se lečimo, radimo, učimo ili sređujemo svoju životnu okolinu. Već u prvoj godini od osnivanja iRobot je u saradnji sa NASA Space Exploration programom, proizveo Genghis™ robota dizajniranog za istraživanje svemira. Proboj se dogodio 1998., kada je kompanija iRobot dobila DARPA ugovor za razvoj i proizvodnju taktičkih mobilnih robota iRobot PackBot®.

2002. prvi put ulazi u vojnu upotrebu, iste godine sa National Geographic Society iRobot razvija robota koji pomaže u istraživanju piramida u Egiptu. PackBot-ovi su takođe mapirali kontaminiranu oblast Fukušima posle katastrofe u Japanu u 2011. A 2012. iRobot je pomogao u sprečavanju većih ekoloških posledica nakon izlivanja nafte u Meksičkom zalivu. iRobot je 2002. godine ušao u život svakog od nas. Te godine prvi put na svetlo dana izlazi usisivač robot – Roomba. Tri godine kasnije iRobot lansira Scooba®-u, robota za pranje podova. Zahvaljujući svom bogatom iskustvu, danas iRobot sa nekoliko naprednih robota pomaže u više od 10 miliona domaćinstava širom sveta u čišćenju kuća, stanova i okoline.

Kome je namenjen?
Vrhunski model sa bogatom opremom, namenjen svima koji žele maksimalnu udobnost. Zahvaljujući funkciji Virtual Halo posebno je pogodan za prostore gde postoji rizik da robot naleti na vredne predmete ili činije od hrane i vode Vaših kućnih ljubimaca - Roomba će bezbedno biti navođena oko ovih prepreka. Poseduje i optičku detekciju prljavštine, kao i indikator napunjenosti posude za prašinu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.