Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Društvena igra Bang!

Zamislite da ste junak vesterna, kada se na Divljem zapadu pravda rešavala oružjem, negde oko podneva... Uzbudljivo, zar ne? Takva je i igra Bang u kojoj borba dobrih i loših momaka dobija zabavnu dimenziju.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 124
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Društvene Igre i Mozgalice

Šifra Proizvoda: 32055

Poslednja cena bila je: 2599 din

Karakteristike proizvoda: Društvena igra Bang!

Društvena igra Bang!

Materijal: papir, karton

Igra sa specijalnim kartama

Dele se uloge dobrih i loših momaka

Mogućnost sklapanja saveza

Uzrast: 8+

Broj igrača: 4-7

Očekivano trajanje jedne igre: oko pola sata

Opis proizvoda: Društvena igra Bang!

Zamislite da ste junak vesterna, kada se na Divljem zapadu pravda rešavala oružjem, negde oko podneva... Uzbudljivo, zar ne? Upravo takva je igra Bang u kojoj borba dobrih i loših momaka dobija epski zabavnu dimenziju. Kada se uživite u lik junaka koga predstavljate i njegovu ulogu u igri, biće vam jasno zašto je vole svi igrači.
Imate dovoljno prostora da osmislite taktiku, ali i da igrate bez previše mozganja, a faktor sreće takođe nije zanemarljiv, pa je ovaj kaubojski razračun zanimljiv u svakom društvu i među probirljivim igračima.
I svega ima kao u italijanskim špageti vesternima: savezništva i izdaja, otvaranja i pretvaranja, brzopoteznih i dugoprugaških partija – svaka nova igra je potpuno drugačija, pa vam nikada ne može dosaditi.
Svi znaju ko je glavni u gradu – šerif vlada i brani svoj grad od nasrtljivih odmetnika, koji bi da ga se reše po svaku cenu i ne biraju sredstva, u tome mu pomaže verni zamenik, dok lukavi gringo čeka svoju šansu da se dokopa značke šerifa... Kada se u partiju još dodaju specijalne sposobnosti koje poseduju karakteri – na primer, Black Jack sa svojom srećnom rukom, Slab the Killer čiji metak skoro nikad ne promaši, ili Calamity Janet koja se jako vešto krije, videćete da ovakva igrarija ne može da omane.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.