Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Aparat za štapne vafle Beper P101CUD100

Aparat za vafle sa nelepljivom pločom i ručkom hladnom na dodir koja može da pripremi do 6 vafla istovremeno. Mogućnost umetanja štapića tokom ili nakon kuvanja kako bi vafli bili spremni za jelo ili za ukrašavanje bez prljanja ruku.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 4990 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 3251

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 2.00 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Beper

Brend: Beper

Karakteristike proizvoda: Aparat za štapne vafle Beper P101CUD100

Aparat za štapne vafle

Za 6 vafla

Mogućnost ubacivanja štapica tokom ili nakon kraja pečenja

Snaga 850W

Napajanje: 220-240V ~ 50-60Hz, Class I

Dimenzije: 23 x 23 x 10 cm

Opis proizvoda: Aparat za štapne vafle Beper P101CUD100

Aparat za vafle sa nelepljivom pločom i ručkom hladnom na dodir koja može da pripremi do 6 vafla istovremeno. Mogućnost umetanja štapića tokom ili nakon kuvanja kako bi vafli bili spremni za jelo ili za ukrašavanje bez prljanja ruku. Opremljen radnim svetlom, stabilnim neklizajućim nogama i namotačem kabla. Može se skladištiti u uspravnom položaju nakon upotrebe.

Korišćenje
Podmažite ploče maslacem ili biljnim uljem. Postavite aparat na ravnu, stabilnu i na površinu koja je otporna na toplotu. Utaknite utikač u utičnicu, radno svetlo će se uključiti, zagrejte ploču nekoliko minuta sa zatvorenim poklopcem. Kada se radno svetlo isključi, aparat će biti spreman za upotrebu.
Podignite poklopac i sipajte smesu u odgovarajuće proreze na donjoj ploči, pazeći da ne pređe gornju ivicu, postavite štap na jednu stranu zajedno sa testom. Zatvorite poklopac i sačekajte da se ispeče. Vreme pripreme varira od 6 do 8 minuta, u zavisnosti od vrste testa koje se koristi i ličnog ukusa. Posle prva 2 minuta podignite poklopac da biste proverili kako napreduje pečenje. Ako se poklopac podiže prerano ili prečesto, postoji rizik da će rezultat biti lošiji. Preporučuje se otvaranje i zatvaranje poklopca koristeći samo ručku. Kada je pečenje završeno, uklonite vafle.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.