Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Stanley univerzalna klešta - kombinerke - motorcangle Stanley 0-84-056

Stanley 0-84-056 univerzalna klešta (kombinerke, motorcangle) su ergonomski dizajnirana kvalitetna klešta. Metalni deo klešta je toplotno tretiran i obogaćen ugljenikom. Dužina klešta je 200 mm.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 107
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Klešta Motorcangle

Šifra Proizvoda: 32793

Poslednja cena bila je: 1499 din

Karakteristike proizvoda: Stanley univerzalna klešta - kombinerke - motorcangle Stanley 0-84-056

Univerzalna klešta - kombinerke - motorcangle Stanley 0-84-055

200 mm dugačka univerzalna klešta

Rukohvat od Bi-materijala - bolja preciznost bez žuljeva

Izuzetno izdržljivi materijali

Ergonomski dizajn

Opis proizvoda: Stanley univerzalna klešta - kombinerke - motorcangle Stanley 0-84-056

Stanley 0-84-056 univerzalna klešta (kombinerke, motorcangle) su ergonomski dizajnirana kvalitetna klešta. Kao i svi Stanley proizvodi i 0-84-056 klešta izrađena su od izuzetno izdržljivih materijala koji garantuju veoma dug vek trajanja ove alatke. Metalni deo klešta je toplotno tretiran i obogaćen ugljenikom što garantuje jednostavno presecanje i tvrđih žičanih elemenata. Rukohvat, napravljen od bi-materijala, je mek i ergonomski dizajniran tako da obezbeđuje precizno presecanje bez žuljeva na šakama nakon završenog posla. Bez obzira da li želite da vadite eksere, sečete žicu, uvijate, savijate, Stanley 0-84-056 će Vam dugo biti verni sluga.

Frederick Trent Stanley je 1843. godine osnovao malu radionicu za proizvodnju metalnih delova za vrata i gotovo je sigurno da tada nije ni sanjao da će iz te radionice nastati najpoznatija kompanija, za proizvodnju kvalitetnog ručnog alata, na svetu. U vreme kada je osnovana, ˝The Stanley Works˝, je bila samo jedna od mnogo radionica koje su se bavile istom delatnošću, međutim samo je Stanley, zahvaljujući inovacijama i kvalitetu opstao i narastao do svetskih razmera. Bez obzira da li želite da obradujete mušterije Vaše prodavnice ili želite da sačuvate živce korišćenjem kvalitetnog i lepo dizajniranog alata za svakodnevne popravke Stanley će Vam izaći u susret. Stanley je ponosan na svoju reputaciju, moć i nikada neće zanemariti ime koje je stekao kroz vekove. Svi proizvodi ove kompanije su ergonomski dizajnirani, izrađeni od izuzetno izdržljivih materijala, a asortiman je toliko širok da je teško naći neki posao u kome Vam Stanley neće pomoći.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.