Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Philips Avent Silikonska cucla 2 komada Natural response 1m+ SCY963/02

Za iskustvo hranjenja poput dojenja! Philips Avent Cucla Natural response otpušta mleko samo dok beba aktivno pije. Bebe mogu da piju, gutaju i dišu prema sopstvenom ritmu, kao na dojci. 2 komada u pakovanju.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 1099 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 32794

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.10 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Philips Avent

Brend: Philips Avent

Karakteristike proizvoda: Philips Avent Silikonska cucla 2 komada Natural response 1m+ SCY963/02

Philips Avent Cucla Natural response

2 komada u pakovanju

Uzrast: 1m+ (3 nivoa protoka)

Materijal: silikon bez BPA

Natural response - cucla pušta mleko samo dok beba aktivno pije

Prirodno hvatanje pomoću cucle u obliku dojke

Ventil za sprečavanje grčeva

Bez prosipanja i rasipanja mleka

Opis proizvoda: Philips Avent Silikonska cucla 2 komada Natural response 1m+ SCY963/02

Za iskustvo hranjenja poput dojenja!

Natural Response cucla sa prirodnim odgovorom na sisanje otpušta mleko samo dok beba aktivno pije. Bebe mogu da piju, gutaju i dišu prema sopstvenom ritmu, kao na dojci. Sve to olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu.

Natural Response cucla sa prirodnim odgovorom na sisanje je usklađena sa prirodnim ritmom hranjenja bebe, što olakšava kombinovanje dojenja i ishrane na flašicu. Cucla poseduje jedinstveni otvor preko kojeg mleko izlazi samo dok ga beba aktivno pije. Dakle, kada beba prestane, da bi progutala mleko i udahnula vazduh, i mleko prestaje da izlazi. Dizajn široke, mekane i savitljive cucle je takav da imitira oblik i osećaj dojke, što bebi pomaže da uhvati cuclu i da se hrani uz prijatan osećaj. Ventil za sprečavanje grčeva napravljen je tako da sprečava da vazduh ulazi u bebin stomak tokom hranjenja, kako bi smanjio grčeve i neprijatnost. Dizajn otvora na cucli je takav da pušta mleko samo dok se beba hrani. Na taj način možete pouzdano da izbegnete prosipanje mleka kod kuće ili u pokretu. Svaka beba se drugačije hrani i razvija sopstvenim tempom. Stoga smo dizajnirali različite brzine protoka kako biste pronašli savršen protok za svoju bebu i savršeno prilagodili svoju flašicu. Međutim, ukoliko vaša beba zaspi prilikom hranjenja ili se igra cuclom i sporo sisa, preporučujemo da odaberete cuclu većeg protoka. Takođe, ukoliko beba brzo pije ili ako se zagrcnjava mlekom, preporučujemo da odaberete cuclu nižeg protoka od uzrasta indikovanog na cucli. Naše nove Natural Response flašice za bebu sa prirodnim odgovorom na sisanje su drugačije od flašica sa slobodnim protokom. Otvor na cucli funkcioniše na način da otpušta mleko samo onda kada beba aktivno sisa. Kao i kod dojenja, možda će biti potrebno nekoliko pokušaja kako bi uspelo, što je sasvim prirodno. Philips Avent Natural flašice i cucle napravljene su od materijala koji ne sadrži bisfenol A.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.