Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Stanley FatMax® Krstasti Šrafciger Phillips PH0 x 75mm 0-65-206

STanley krstasti šrafciger dužine 7.5 cm sa FatMax® Phillips vrhom veličine PH.0. Telo šrafciger je napravljeno od izdržljive legure čelika. Mekana drška je idealna za jak stisak i smanjuje umor pri radu.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 147

Cena sa PDV: 899 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 32852

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.10 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Stanley

Brend: Philips

Karakteristike proizvoda: Stanley FatMax® Krstasti Šrafciger Phillips PH0 x 75mm 0-65-206

Tip: Phillips FatMax Krstasti Šrafciger

Veličina vrha: PH.0

Dužina šrafcigera: 75 mm

Hrom vanadijumska legura čelika

Mekana drška

Opis proizvoda: Stanley FatMax® Krstasti Šrafciger Phillips PH0 x 75mm 0-65-206

FatMax® krstasti šrafciger sa Phillips vrhom napravljeni su od hrom vanadijumske legure čelika koji dozvoljavaju veliki obrtni moment i smanjuju rizik od lomljenja vrha i tela šrafcigera.

Mekana drška daje perfektnu kombinaciju jakog stiska i smanjenja umora pri radu, pružajući udobnost pri zavrtanju ili odvrtanju šrafova.

Frederick Trent Stanley je 1843. godine osnovao malu radionicu za proizvodnju metalnih delova za vrata i gotovo je sigurno da tada nije ni sanjao da će iz te radionice nastati najpoznatija kompanija, za proizvodnju kvalitetnog ručnog alata, na svetu. U vreme kada je osnovana, ˝The Stanley Works˝, je bila samo jedna od mnogo radionica koje su se bavile istom delatnošću, međutim samo je Stanley, zahvaljujući inovacijama i kvalitetu opstao i narastao do svetskih razmera. Bez obzira da li želite da obradujete mušterije Vaše prodavnice ili želite da sačuvate živce korišćenjem kvalitetnog i lepo dizajniranog alata za svakodnevne popravke Stanley će Vam izaći u susret. Stanley je ponosan na svoju reputaciju, moć i nikada neće zanemariti ime koje je stekao kroz vekove. Svi proizvodi ove kompanije su ergonomski dizajnirani, izrađeni od izuzetno izdržljivih materijala, a asortiman je toliko širok da je teško naći neki posao u kome Vam Stanley neće pomoći.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.