Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Laminat Kronotex Bukva Klasik 7mm pakovanje 2,397m2

Laminat I klase jednog od vodećih evropskih proizvođača laminata, Kronotex iz Nemačke. Debljina laminata je 7mm, klasa tvrdoće 31. Isporučuje se u pakovanju od 2,4kvm.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 94
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Laminat

Šifra Proizvoda: 33890

Poslednja cena bila je: 1560 din

Karakteristike proizvoda: Laminat Kronotex Bukva Klasik 7mm pakovanje 2,397m2

Laminat

Proizvođač: Kronotex, Nemačka

Dezen: Bukva Klasik

Klasa: I

Debljina: 7mm

Oborene ivice: ne

Završni sloj: mat

Površina: reljefasta

Klasa tvrdoće: 31

Pakovanje: 2,397m2

Cena po kvadratu: 650 dinara

Napomena: prodaje se isključivo celo pakvanje. Otvaranje paketa i prodaja pojedinačnih elemenata nije moguća.

Ugradnja laminata nije uračunata u cenu.

Opis proizvoda: Laminat Kronotex Bukva Klasik 7mm pakovanje 2,397m2

Laminat je podna obloga koja se sastoji od 80 do 90% drveta. Kao moderna i elegantna podna obloga ima mnoge prednosti i veliki broj dekorativnih mogućnosti, i zbog toga se sve češće upotrebljava u opremanju kako stambenih, tako i poslovnih prostora. Laminat je slojevita ploča izrađena od drvenih vlakana čiji je gornji sloj obrađen tako da verno imitira strukturu drveta, pri čemu se stiče vizuelni efekat kao kod parketa, brodskog poda, pa čak i keramičkih pločica.

Laminati su pogodni za razne vrste prostora: poslovne prostore (kancelarije), ugostiteljske objekte, učionice, fiskulturne sale, sportske dvorane, itd. kao i za stambene prostore – hodnike, trpezarije, dnevne i spavaće sobe. S obzirom na mogućnost dizanja poda zbog velike količine vlage, laminat se ne preporučuje za kupatila, saune i prostorije u kojima je bazen.

Kronotex laminati su po kvalitetu među vodećim u Evropi, sa težnjom da postanu lider na globalnom tržištu. Svi Krono Original® laminatni podovi se podvrgavaju nizu strogih testova kako bi bili usaglašeni sa internacionalnim standardima.
Neosetljivi na mrlje i mesta pritiska. Možete da budete mirni: Čak i neugodne mrlje od crnog vina, ulja, marmelade ili laka za nokte mogu lako da se otklone. Krono Original® podovi su neverovatno izdržljivi i otporni na habanje.




Laminat je moguće postaviti na bilo koju suvu i ravnu podlogu. Sama ugradnja ne zahteva mnogo vremena. Zbog svoje male debljine u području vrata ne stvara probleme čak i pri polaganju na postojeću podnu oblogu. Ne zahteva nikakvu konačnu obradu. Jednom postavljen laminat je lako ukloniti i postaviti ga na drugo mesto. Jednostavan je za održavanje. Otporan je na udarce, svetlost, ogrebotine, umerenu vlagu, habanje, ne bledi i otporan je na temperaturu žara od cigarete. Otporan je na skoro sve hemikalije koje se pojavljuju u kući. Ukoliko dođe do oštećenja usled ogrebotina one se vrlo lako mogu sanirati utrljavanjem specijalne paste koja se fino ispolira posle stvrdnjavanja. Oštećenje nakon toga postaje neprimetno. Očekivani vek trajanja laminata je od 15 do 20 godina posle čega se treba menjati.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.