Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Acne Intensive Formula krema i losion protiv akni, bubuljica i mitisera

Krema i losion protiv akni, bubuljica i mitisera. Losion čisti površinski deo kože, omogućava otvaranje izvoda lojnih žlezda, a krema prodire u dubinu kože i postepeno neutrališe uzročnike.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 165

Cena sa PDV: 3490 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 34041

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.50 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Aquafortis d.o.o.

Brend: CNPNA Group

Karakteristike proizvoda: Acne Intensive Formula krema i losion protiv akni, bubuljica i mitisera

Acne Intensive Formula

Krema i losion protiv akni, bubuljica i mitisera

Ovo sredstvo protiv bubuljica je preparat nove generacije za lečenje sledećih vrsta akni:

- Dečije akne

- Adolescentske akne

- Akne odraslih

Način primene:

- Jednom denvno, najbolje ujutru, očistiti kožu toplom vodom i sapunom.

- Delove kože istrljati tuferom namočenim u losion.

- Jednom dnevno, najbolje uveče pred spavanje, naneti tanak sloj kreme i blago utrljati jagodicama prstiju.

U početku tretman može da izazove neznatno crvenilo i peckanje na koži. U tom slučaju preparat se može sprati toplom vodom.

Acne Intensive Formula je preparat za lokalnu primenu i ne može se koristiti kao jedina terapija tokom tretmana lečenja teških oblika akni (Acne nodulocystica, Acne conglobata).

Opis proizvoda: Acne Intensive Formula krema i losion protiv akni, bubuljica i mitisera

Preparati Prof. dr M. Milojevića su kreirani u skladu sa najnovijim dostignućima i osnovnim principima naučne dermatologije.

Aktivni sastojci losiona i krema Acne Intensive Formula deluju na suštinske patogenetske momente u nastanku akni. Sinergističkim delovanjem sastojaka kreme Acne Intensive Formula, alfa hidroksi (voćnih) i beta hidroksi kiselina, kao i drugih sastojaka prirodnog porekla kontroliše se pojačano lučenje lojnih žlezda i orošavanje na njihovim izvodnim kanalima, dok prirodni sastojci sa antiseptičnim dejstvom efikasno redukuju bakterijsku floru. Losion čisti površinski deo kože, omogućava otvaranja izvoda lojnih žlezda i održava higijenu lica ili regije na koju se nanosi. Krema zadire u duboku unutrašnjost izvoda lojnih žlezda i postepeno neutrališe uzročnike nastajanja akni i bubuljica u roku od samo 4 nedelje.

Kako deluje Acne Intensive Formula?
Aktivne komponente losiona i kreme za lečenje akni i drugih upalnih procesa predstavljaju složeni kompleks biološki aktivnih materija koje međusobno deluju i utiču na osnovu kožnog oboljenja do njegovog potpunog nestanka.
Ova progresivna sredstva istovremeno deluju i na površe i dublje slojeve kože pomoću sinergetičkog delovanja alfa (voćne) i beta-hidroksilne kiseline, kao i drugih komponenti prirodnog porekla. Njihovim dejstvom smanjuje se formiranje rožastog sloja na otvorima folikula, pojačano lučenje lojnih žlezda, dok prirodne komponente s antiseptičkim delovanjem efikasno redukuju bakterijsku floru. Na taj način se zatvoreni komedoni lakše otvaraju i umesto inflamatornih akni (bubuljica) pojavljuju se banalni otvoreni komedoni (mitiseri) koji se spontano ili uz kontrolu stručnjaka mogu otkloniti bez komplikacija.
Primenom naše savremene metode lečenja možete se uspešno boriti sa aknama nezavisno od uzroka njihovog nastanka.
Uz pomoć ove tehnologije može se sprečiti nastanak akni, izlečiti postojeće akne i rešiti posledice, promene na koži koje ostaju nakon akni (sekundarna pigmentacija, ožiljci).

Acne Intensive Formula prodire u dublje slojeve kože, otapa nečistoće koje postoje, otvara izvode lojnih kanala i lagano izvlači nečistoće na površinu. Nove bubuljice koje se javljaju su rezultat ovakvog delovanja proizvoda, jer se u praksi pokazalo da preparati koji deluju samo na površini kože nemaju dugoročan efekat.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.