Mali Genije - Dvojezični laptop sa mišem

Kliknite na sliku da je uvelicate! Kliknite na sliku da je uvelicate! Kliknite na sliku da je uvelicate! Kliknite na sliku da je uvelicate! Kliknite na sliku da je uvelicate! Mali Genije - Dvojezični laptop sa mišem
kliknite na slike za uvećani prikaz
Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon
Proizvođač: Tref Line
Postavi Na:
Pitanja Štampaj
Ocena:
Ocena Posetilacca Broj ocena: 453
Proizvod nemamo na lageru.

Poslednja cena bila je: 3990 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Zabavna nauka

Karakteristike proizvoda: Mali Genije - Dvojezični laptop sa mišem

 • Mali Genije
 • Dvojezični laptop sa mišem
 • Engleski i srpski
 • Uzrast od 3-8 godina
 • Animirane ilustracije
 • Interaktivne funkcije
 • Učenje kroz zabavu i igru
 • Ima 24 igre
 • Radi pomoću 4 AA betrije (ne idu uz igračku)

Opis proizvoda: Mali Genije - Dvojezični laptop sa mišem

Mali genije je dvojezični laptop koji govori srpski i engleski, interaktivna vaspitna igračka za decu uzrasta od 3 - 8 godina, pa i za starije. Pomoćiće im u govornom razvoju, kod izgovora reči, pisanja i računanja.

Mali Genije, sa animiranim ilustrcijama i interaktivnim funkcijama, naporan proces učenja promeni u zabavu i igru.

Kompjuter ima 24 igre, koje su naznačene iznad tastature, isto tako ih označavaju tačke u ćošku ekrana.

Miš:
Miš se koristi za potvrdu aktivnosti. Upotrebljava se za izbor aktivnosti sa pomeranjem sterlice na željenu aktivnost. Izbor potvrde sa pritiskom na dugme koje je na mišu. Kod nekih igara upotrebljava se i za pomeranje kursora. Dugme za potvrdu upotrebljava se isto kao što se koristi dugmad na tastaturi.

Igra 1 - Pritisni i reci
Pritisni i reci je igra gde na izabrano slovo Genije prikazuje ilustraciju i ime predmeta koje počinje tim slovom. Jako je bitno da izgovarate slova zajedno sa Genijem.

Igra 2 - ABC diktat
ABC diktat je igrica gde Genije pita, a vi odgovarate. Na ekranu će se pojaviti upitnik, a zatim će Genije izgovoriti slovo, gde dete na tastaturi mora to isto slovo i da otkuca. Pitanja, u vidu slova, slede jedno za drugim. Posle detset pitanja sledi ocenjivanje.

Igra 3 - Abeceda kroz pesmu
Igrica koja razvija muzičke sposobnisti. Kada pokrenete igricu Genije će odsvirati melodiju, a na detetu je da je što bolje interpretira tako što će kucati slova po abecednom redu kako bi čulo muziku sa početka igre.

Igra 4 - Napiši poruku
Napiši poruku je igrica gde čak i više dece može da se uključi pišući jedni drugima poruke, samim tim i vežbajući pisanje.

Igra 5 - Prepoznavanje kategorija
Na ekranu se pojavljuje ilustracija i pitanje na koje se odgovara sa DA ili NE.

Igra 6 - Sabiranje
Klasična vežba sabiranja uz jabuke koje će pomagati detetu. Dete ima pravo na dva pogrešna odgovora.

Igra 7 - Oduzimanje
Klasična vežba oduzimanja uz jabuke i crviće koje će pomagati detetu. Dete ima pravo na dva pogrešna odgovora.

Igra 8 - Veća ili manja
Dobićete dva zadatka, a vi treba da utvrdite koji predstavlja veću vrednost. Između zadataka je potrebno staviti odgovarajući znak < , > ili =. Pitanja slede jedno za drugim.

Igra 9 - Množenje
Genije će postavii pitanje kojim brojem želite da pomnožite. Odgovorite mu tako što ćete odabrati jedan broj od 1 do 9. Na donjem delu ekrana će se pojaviti zadatak koji morate da rešite pritiskom na dugme sa brojevima. Uradite to brzo, pre nego što vam vreme na gornjem delu ekrana pređe sa jedne na drugu stranu. Možete rešavati zadatak koliko puta želite ali morate biti brži od vremenske trake. Ako vam ne uspe, Genije će dati tačan odgovor.

Igra 10 - Slova koja nedostaju
Na ekranu će se pojaviti animirana ilustracija i naziv iste. Ukucajte slova koja nedostaju. Genije će prihvatiti slova koja čine odabranu reč. Odgovor će biti tačan samo u sličaju ako su ispisana tačnim redosledom.

Igra 11 - Slovo više
Na ekranu će se pojaviti animirana ilustracija i naziv u koji je ubačeno dodatno slovo. Vaš zadatak je da pronađete slovo koje je višak i označite ga.

Igra 12 - Pomešana slova
Na ekranu će se pojaviti animirana ilustracija. Slova koja čine njen naziv biće izmešana, tako da je vaš zadatak da ponuđena slova složite u pravilan niz.

Igra 13 - Pomešani brojevi
U gornjem levom ćošku će se pojaviti četiri broja. U desnom će izaći znak po kojem treba da složite brojeve. Kada izaberete broj za tačan redosled pomerate ga mišem i potvrdite.

Igra 14 - Pogađanje reči
U gornjem ćošku ekrana će se pojaviti osam mesta gde će se upisivati slova koja su pogrešna. U donjem su crte koje predtsavljaju slova koja sačinjavaju traženu reč. Počinjete pritiskom na slovo, a ako reč ima to slovo pojaviće se umesto crte. Ako je pogrešno, pojaviće se umesto znaka u gornjem delu ekrana. Pogađate reč dokle god ne ispunite donji deo ekrana gde se smeštaju pogrešna slova. Ako napišete celu reč pre nego popunite gornji red, Genije će vas pohvaliti.

Igra 15 - Suprotnosti
U gornjem delu ekrana pojaviće se reč. Vi treba da nađete suprotnu reč. Genije prihvata samo jedan odgovor.

Igra 16 - Logični nizovi
U donjem delu ekrana će se pojaviti niz sa jednim brojem, slovom ili znakom koji nedostaje. U gornjem delu ekrana će prolaziti različita slova, brojevi ili znakovi. Pritiskom na dugme POTVRDI kada se pojavi broj, slovo ili znak koji nedostaje dajete odgovor.

Igra 17 - Uhvati slova
Genije će vas prvo pitati koji nivo želite da igrate (od 1 do 4). Na nivou od 1 do 3 hvataju se slova, a na 4 novou reči. Kada ukucate prvo slovo ili reč, ona se izbriše sa ekrana i sledi nova. Treba brzo uhvatiti tj. otkucati slovo ili reč, pre nego padnu.

Igra 18 - Pogađanje slova
Na ekranu će se pojaviti slova abecede po kojima se pomerate. Kada nađete slovo za koje mislite da je pravo, pritisnete dugme POTVRDI. Genije će vam znacima < i > pokazati gde se nalazi slovo koje tražite. Ukoliko je traženo slovo pre slova koje ste dali, Genije će obeležiti znakom <. Ukoliko je slovo posle slova koje ste dali, Genije će obeležiti znakom >. Kada pogodite slovo Genije će ga obeležiti sa =. Ako ne pogodite slovo za određeno vreme, Genije će vam dati tačan odgovor.

Igra 19 - Sastavi celinu
Deo slike će biti nacrtan u donjem delu ekrana. U gornjem delu biće manji delovi. Vaš zadatak je da u gornjem delu ekrana pronađete odgovarajući deo, koji po vama čini celinu sa donjim delom.

Igra 20 - Klavir
Na tastaturi su naznačene tipke koje se koriste za ovu igru.

Igra 21 - Karaoke
Kada se pokaže pingvin na ekranu izaberete jedno slovo i melodija počinje. Vaše je samo da pustite glas.

Igra 22 - Formula 1
Igrica Formule 1 gde, naravno, vozite Formulu i pazite da ne udarite u zid.

Igra 23 - Crtanje
Na ekranu će se pojaviti tačka koju pomerate mišem ili koristite tipke na tastaturi obeležene strelicama. Funkcije tipki za crtanje:
tipka CRTAJ, tačka za sobom ostavlja liniju,
tipka POMERI, tačka se pomera ne ostavljajući liniju i
tipka OBRIŠI, tačka briše liniju.

Igra 24 - Ulovi vanzemaljca
Na ekranu će se pojaviti vanzemaljci koje hvatate koristeći tipke od 4 do 8.

Bodovanje:
Veći deo igara je sastavljen od deset pitanja. Svaki put kada odgovorite na pitanje pravilno, Genije će vas pohvaliti sa DOBRO. Ako je vaš odgovor netačan Genije će napisati PROBAJ PONOVO. Ako ponovo odgovorite netačno, Genije će napisati TAČAN ODGOVOR JE ... i prikazati rešenje. Na kraju igre Genije će sbrati sve poene i oceniti vas. Reći će i napisati:
1. ODLIČNO, ako niste pravili greške
2. DOBRO, ako je bilo malo grešaka i
3. PROBAJ PONOVO, ako je bilo više netačnih odgovora.


Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Zabavna nauka

Reklamacije, Zamena Proizvoda i Povraćaj Novca, Saobraznost (Garancija)

Reklamacije: U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda. Proizvod koji reklamirate mora sadržati sve pripadajuće elemente: proizvod, kompletnu dokumentaciju, originalno pakovanje, zaštitne elemente...Proizvod mora biti očišćen od tragova korišćenja i bez fizičkih oštećenja. Sve Za Kuću d.o.o. ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Detalje o načinu vraćanja proizvoda i ostalim pravima i obavezama možete pronaći na poleđini računa. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete pronaći na: Prijava Reklamacija | Zakon O Zaštiti Potrošača | Prava i Obaveze |

Saobraznost (Garancija): Ukoliko u karakteristikama ili opisu proizvoda nije drugačije navedeno garancija (saobraznost) važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava Prodavca

Posetioci koji su kupili ovaj proizod, kupili su i:

Kliknite za detalje - Hello Kitty Lap Top
Hello Kitty Lap Top
Cena: 3999 din
RASPRODATO  

Naručivanje telefonom

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naparvite narudžbenicu na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:
 1. Pozovite broj 011/30-47-098, 011/30-47-821 ili 062/217-224 (radnim danima od 09 do 17 i subotom od 09-15 časova)
 2. Poželjno je da imate email adresu! Na e-mail adresu šaljemo poruke o promenama statusa narudžbenice.
 3. Izdiktirajte operateru šifru proizvoda - šifra ovog proizvoda je: 3415
 4. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti narudžbenicu.
 5. Nije moguće napraviti narudžbenicu ukoliko na ovoj stranici piše da je ARTIKAL RASPRODAT!
 6. Ukoliko naručujete na firmu potrebno je da izdiktirate i PIB broj firme
Kada operater napravi narudžbenicu informacije će biti poslate na Vašu email adresu. U poruci su navedeni svi detalji i informacije vezane za vašu narudžbenicu. U zavisnosti od izabranog načina plaćanja (pouzećem, uplatnicom, e-bankingom, karticom...) kreće proces pripreme i slanja pošiljke. Kada predamo pošiljku kurirskoj službi, šaljemo Vam obaveštenje na e-mail adresu sa informacijom da je pošiljka poslata i da je možete sutradan očekivati na adresi isporuke. Uz pošiljku dobijate račun i garantni list / izjavu o saobraznosti.

Molimo vas da ovaj telefon koristite za pravljenje telefonske narudžbenice, a ne za postavljanje tehničkih pitanja u vezi sa proizvodom. Operateri, zbog velikog broja artikala, nisu osposobljeni da vam daju tehničke informacije o proizvodima. Za tu svrhu molimo vas da nam pošaljete email poruku sa dodatnim pitanjima čiji link se nalazi ispod slike proizvoda na ovoj stranici. Email će biti prosleđen editoru ili autoru kategorije iz koje je proizvod, koji će Vam dati precizne podatke o proizvodu.

SMS Naručivanje

Da biste napravili narudžbenicu SMS porukom potrebno je da na broj 062 217 224 pošaljete:
 • Sifra 3415, kolicina (za 1 komad kucate 1, za 3 komada 3), Ime i prezime, Adresu isporuke, Poštanski broj, Grad, Kontakt telefon, e-mail adresu (e-mail adresa nije obavezna)
 • Primer: Sifra 3415, 2, Pavle Milosevic, Obalska 18, 11000, Beograd, 063123123, pavmi@szk.com
 • Broj 062 217 224 koristite isključivo za pravljenje SMS narudžbenica. Na pozive ili pitanja poslata na ovaj broj telefona niko neće odgovarati.
 • Za uspešno kreiranje narudžbenice, neophodno je da pošaljete sve tražene podatke.
 • Potvrdu sa brojem narudžbenice dobićete SMS porukom, radnim danom od 09 do 17 h.
 • Narudžbenice kreirane SMS porukom plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Ukoliko naručujete na firmu ili želite drugi način plaćanje koristite klasične načine naručivanja.
Solarna Lampa Intex Akcija
Paviljon Gazebo 3x3 Akcija
Bastenska Garnitura 4 Stolice i Sto Cristobal Akcija
Saksije za spoljnu i unutrasnju upotrebu Akcija
WiFI kamera za video nadzor preko telefona Akcija
Elektronski Sef Sa Dodatkom 2 KljuÄŤa Akcija 3999 dinara
Lazy Bag fotelje Akcija