Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Klupa za veslanje 291008

Veslajte tokom cele godine bez obzira na meteorološke uslove. Kompletan trening za povećanje kondicije, razvijanje gotovo kompletne muskulature i sagorevanje masnih naslaga.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 251
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Klupe za veslanje

Šifra Proizvoda: 3418

Poslednja cena bila je: 51999 din

Karakteristike proizvoda: Klupa za veslanje 291008

Klupa za veslanje 291008

Funkcije kompjutera:Sken, Vreme, Broj zaveslaja, Ukupno zaveslaja, Proračun utrošenih kalorija

Masa zamajca: 4 kg

Prečnik: 232 mm

Maksimalna kilaža korisnika : 100 kg

Obezbeđeno uputstvo za upotrebu i montažu

Sprava je namenjena isključivo za kućnu upotrebu, u suprotnom je garancija nevažeća

VAŽNO: Ukoliko ste početnik u korišćenju fitness sprava za trening, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom pre upotrebe sprave a posebno ukoliko: imate dijagnozu vezanu za srčane probleme i probleme visokog pritiska, ukoliko niste vežbali više od jedne godine, ukoliko imate preko 35 godina i niste fizički aktivni, ukoliko ste trudni, ukoliko imate dijabetes, osećate bol u grudima i vrtoglavicu kada ste fizički aktivni, ukoliko se oporavljate od bolesti ili operacije


muskulatura

Opis proizvoda: Klupa za veslanje 291008

Veslanje predstavlja jedan od najozbiljnijih sportova za razvoj gotovo svih grupa mišića. Sobni oblik veslanja ne donosi uživanje koje proizvodi sam boravak na vodi ali realno simulira aktivnost i poboljšava stanje čitavog organizma. Ovaj tip vežbe povoljno utiče na srce, pluća i kardiovaskularni sistem, dok istovremeno razvija gotovo sve mišićne grupe na telu i aktivira razgradnju masnih naslaga i sala. Klupa za veslanje vam obezbeđuje da u kontinuitetu održavate svoju kondiciju bez obzira na vremenske uslove, a sve to, uz sigurnost i udobnost svoga doma.

Klupu za veslanje mogu koristiti potpuni početnici koji tek nameravaju da se posvete poboljšanju svoje fizičke kondicije, kao i profesionalci koji žele da održe i unaprede svoje fizičke sposobnosti. Klupa za veslanje vam omogućava da prilagodite ritam treninga, brzinu veslanja, izmerite broj zaveslaja i utrošene kalorije.

Kontrola rada klupe obavlja se preko jednostavnog i veoma praktičnog računara.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.