Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Sony PlayStation 3 40 GB - Spider-Man Movie Pack

Najnovije izdanje najpoznatije konzole za igru na svetu - komplet sa jednim joypadom, filmom i HDD od 40 Gb, Spider-man 3 na Blu-ray disku!!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 112
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Konzole za igrice, Kontroleri i Oprema

Šifra Proizvoda: 3451

Poslednja cena bila je: 40490 din

Karakteristike proizvoda: Sony PlayStation 3 40 GB - Spider-Man Movie Pack

Sony PlayStation 3 - 40 GB - Spider-Man Movie Pack

Spider-Man 3 na Blu-ray disku

Najnovije izdanje najpoznatije konzole za igru na svetu

Blu-ray player

Snažan Cell procesor i dinamički RSX grafički čip

Ugrađen Wi-Fi za konekciju na internet i umrežavanje

Ugrađen hard disc kapaciteta 40 Gb

2 x USB port

Komplet sadži 1 bežični joypad i film

Opis proizvoda: Sony PlayStation 3 40 GB - Spider-Man Movie Pack

Igranje na novoj PLAYSTATION 3 konzoli otkriva briljantno i do sada neviđeno iskustvo. Zahvaljujući snažnom jezgru u obliku Cell Broadband Engine-a igranje igrica dobija sasvim novu dimenziju koja do sada nije viđena. Playstation 3 koristi inovativni Blu-ray Disc drive čiji je kapacitet 6 puta veći u odnosu na standardne DVD diskove i bez obrzira da li ga koristite za igranje, gledanje filmova, slušanje muzike i surfanje po netu, Playstation 3 vas uvek tera napred i postavlja najviše standarde. PS3 podržava i CD-ROM, CD-RW, DVD, DVD-ROM, DVD-R, DVD+R formate.

Grafička podrška novog PS3 je toliko snažna da sliku sa konzole možete reprodukovati gotovo na svemu, od vrhunskih projektora, do klasičnih televizora. PS3 dolazi sa ugrađenim HDD-om kapaciteta 40 GB, jednim bežičnim joypad-om i filmom.

Pored pomenutih tehnikih rešenja PS3 donosi još jednu novinu koja će užitak igranja dovesti na sasvim novi nivo. Reč je o joypad-u koji je sada bežičan i upravljanje se može vršiti njegovim okretanjem. U joypad je ugrađen senzor položaja koji u zavisnosti od toga koliko ga naginjete ili pomerate gore-dole, tako pomera likove na ekranu. Više nije potrebno da prstima upravljate svojim junakom, to je sada znatno lakše i intuitivnije. Npr, simulacije vožnje možete igrati tako što što joypad držite i okrećete kao volan. Fenomenalan doživljaj! Maksimalan broj joypadova koje možete priključiti je 7.

PS3 omogućava i bežičnu konekciju na internet pomoću koga je omogućen izuzetno jednostavan i pouzdan link za onLine servere za igru.

Lista tehničkih čuda koja čine Sony PlayStation 3 je podugačak ali je zaključak jedan - BRILIJANTNO!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.