Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Rowenta fen CV 4030

Moćan fen za kosu nežnih boja, koji će svojim oblikom i funkcionalnošću zadovoljiti prohteve i najzahtevnijeg korisnika.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 89
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: FENOVI ZA KOSU

Šifra Proizvoda: 3452

Poslednja cena bila je: 1999 din

Karakteristike proizvoda: Rowenta fen CV 4030

Rowenta fen CV 4030

Snaga: 1700 W

Nova tehnologija

Air Control System

Koncentrisan protok vazduha

Difuzni protok vazduha

Boja: plavo-bela

Opis proizvoda: Rowenta fen CV 4030

Rowenta CV 4030 je moćan fen za kosu nežnih boja, koji će svojim oblikom i funkcionalnošću zadovoljiti prohteve i najzahtevnijih korisnika. Na dršci fena ćete naći dva prekidača za izbor željenog režima rada. Prvi prekidač reguliše temperaturu struje vazduha u tri stepena: mlako, normalno, vruće. Pomoću drugog prekidača reguliše se jačina stuje izduvnog vazduha, tj. da li želite da fen duva jače, ili, slabije.

U kompletu sa fenom nalazi se i profesionalni difuzor koji se može skidati i rotirati. Difuzor je pogodan za povećanje volumena kose, ali njegovu glavnu prednost predstavlja sposobnost da struju toplog vazduha koja izlazi iz fena, ublaži, i formira snop toplog vazduha koji ravnomerno i nežno suši kosu. Time kosa postaje čvršća i zdravija, i dobija na gustini i elastičnosti.

Telo aparata je presvučeno gumiranim slojem koji je prijatan na dodir i sprečava njegovo klizanje čak i kada se hvata vlažnom rukom. Na kraju drške se nalazi praktična zakačaljka kojom se fen može odložiti na zid kupatila i time uštedeti prostor. Garancija na fen iznosi dve godine.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.