Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Strong Set Top Box HDTV prijemnik digitalnih terestrijalnih kanala SRT8201

Dočekajte spremni predstojeću digitalizaciju! Strong SRT-8201 je HD prijemnik za terestrijalne DVB-T2, DVB-T Free-To-Air TV i radio programe. USB konektor omogućava snimanje TV programa na USB flash memoriju, reprodukciju video, audio i foto formata sa US

Ocena Posetilaca Broj ocena: 163
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: DVB-T2 Set Top Box

Šifra Proizvoda: 34784

Poslednja cena bila je: 4399 din

Karakteristike proizvoda: Strong Set Top Box HDTV prijemnik digitalnih terestrijalnih kanala SRT8201

Dočekajte spremni predstojeću digitalizaciju!

HDTV prijemnik digitalnih terestrijalnih kanala

Strong SRT8201

HDTV (1080p) prijemnik za digitalne DVB-T2 i DVB-T Free-To-Air TV i radio programe preko sobne ili spoljne antene

Izvanredan prijem

USB port Vam omogućava da:

- snimate TV programe

- puštate video snimke

- slušate muziku

- gledate fotografije

Podržava Dolby Digital+

Brza i laka instalacija

Lak za korišćenje

Odličan audio i video kvalitet

Memorija za 1000 kanala

Podrška za teletekst

Parental lock funkcija

Automatsko i ručno traženje kanala

Može da se poveže na digitalni pojačivač

Konektori: ANT IN, ANT OUT, TV SCART, HDMI, S/PDIF coaxial, USB port

Napomena: služi samo za terestrijalne signale, ne i za kablovske

Opis proizvoda: Strong Set Top Box HDTV prijemnik digitalnih terestrijalnih kanala SRT8201

Najbolje rešenje za digitalizaciju TV signala!
Strong SRT-8201 je HD prijemnik za terestrijalne DVB-T2, DVB-T Free-To-Air TV i radio programe, veoma jednostavan za upotrebu. USB konektor na prednjoj strani omogućava snimanje TV programa na USB flash memoriju, reprodukciju video, audio i foto formata sa eksternih USB uredjaja, kao i azuriranje softvera prijemnika.

Strong je japanska firma koja se bavi proizvodnjom opreme za digitalnu I satelitsku televiziju, od potrosacke do visoko profesionalnte opreme za tv I kablovske operatere. Strong je najveci svetski proizvodjač set top boxova. U svakoj zemlji gde je dolazilo do digitalizacije imali su direktne kontakte sa agencijama koja je bila zaduzena za digitalizaciju I davala strucnu podršku vezano za digitalizaciju.

Strong saradjuje sa Emisionom Tehnikom I Vezama poslednjih 5 godina, mnogo pre nego sto smo svi mi I čuli za digitalizaciju. Svi uredjaji koje ima ETV na kojima je testiran digitalni signal su Strong uredjaji I resiveri. Slobodno mozemo da kazemo da je Strong veoma aktivno učestvovao u pripremi digitalizacije u Srbiji.

Na testiranju naseg uredjaja SRT8201 (koji trenutno prodajemo) dobili smo obavestenje od laboratorije Emisione Tehnike I Veza da se radi o najboljem uredjaju na nasem trzistu koji je do sada testiran I da je potpuno prilagodjen nasim uslovima I frekvencijama. Dobili smo I odobrenje da koristimo logo Emisione Tehnike I Veza pored naseg uredjaja kao dopuna zigu “Digital TV” koji smo dobili od strane ministarstva. Takodje, kod Strong uredjaja se mislilo I na buducnost, pa je jedan od primera I to da tjuner ne ide preko 60tog kanala sto omogucava nesmetano funkcionisanje kada ubuduce GSM signal mobilnih telefona bude rasporedjen od 60tog kanala pa na dalje.

Generalno komponente u Strong set top box-u su najvišeg kvaliteta (pogotovo digitalni tjuner). Sa druge strane svi licencirani priključci I opcije (HDMI, SCART, Dobly...) su nabavljeni od ovlašćenih proizvodjača gde je potrebno platiti licencu koja garantuje kvalitet (sto podize cenu uredjaja). Ono sto je na kraju najbitnije kvalitet je uvek konstantan sto nije slučaj sa mnogim kineskim proizvodima koji nose “no name” brendove koji su uvoznici osmislili I gde se desava da od isporuke do isporuke kvalitet varira.

Jednostavno rečeno sa Strong set top boxom korisnik nece imati nikakvih problema niti ograničenaj ni sada ni ubuduce

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.