Rasterivač Štetočina XJ-92 Green Protect NeoTec

Kliknite na sliku da je uvelicate! Kliknite na sliku da je uvelicate! Kliknite na sliku da je uvelicate! Rasterivač Štetočina XJ-92 Green Protect NeoTec
kliknite na slike za uvećani prikaz
Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon
Proizvođač: NeoTec
Postavi Na:
Pitanja Štampaj
Ocena:
Ocena Posetilacca Broj ocena: 391
Proizvod nemamo na lageru.

Poslednja cena bila je: 2550 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Rasterivači Štetočina

Karakteristike proizvoda: Rasterivač Štetočina XJ-92 Green Protect NeoTec

 • Green Protect NeoTec rasterivač štetočina XJ-92
 • DUAL ACTION - ELEKTRONSKI RASTERIVAČ ŠTETOČINA (SA NOĆNIM SVETLOM)
 • Tri modaliteta rada: ultrazvučni, elektromagnetni i kombinovani, bezbedan, ne emituje štetne supstance
 • Bez kablova, štedi prostor
 • Novi jači i poboljšani model, efektivna površina delovanja do 500 m2
 • Dve tehnologije: ultrasonična i elektromagnetna
 • Energetski efikasan, velika efektivna površina
 • Napajanje: 220V AC & 4W/h
 • Opseg frekvencije: 25KHz - 80KHz
 • Jačina zvuka: >125 db
 • Dimenzije: 20 x 11 x 8 cm
 • Potrošnja energije: 4W
 • Ugrađen TESTER prekidač za kontrolu rada
 • Ugrađeni LED obezbeđuje noćno svetlo
 • On istovremeno koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrazvuka za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, pauka, mrava, buva, krpelja, muva, biljnih vaši, cvrčaka, škorpija, zmija ...
 • Idealno za upotrebu na svim mestima gde je nophodan visok nivo higijene: u kućama, stanovima, vikendicama, prodavnicama, restoranima, supermarketima, hotelima, bolnicama, ambulantama, dečijim vrtićima, u prehrambenoj industriji, ambarima, silosima, farmama, u potkrovljima, suterenima, podrumima, garažama, staklenicima, šupama, skladištima, plovilima …
 • Ekološki i neškodljiv, koristi se bez hemikalija i otrova

Opis proizvoda: Rasterivač Štetočina XJ-92 Green Protect NeoTec

Dolazak miševa i pacova ili bubašvaba u stanove i kuće ne samo da utiče na vaš normalan život, već utiče i na vaše zdravlje zbog oboljenja koja prouzrokuju klice čije su oni kliconoše. GREEN PROTECT XJ-92 elektronski rasterivač štetočina oslobađa vas neprijatnosti koje izazivaju bubašvabe i ostali insekti, sprečava ulazak miševa i pacova na efektivnoj površini, te vam na taj način pruža bezbedno i mirno okruženje za rad i odmor.

Jedinstveni projekat ovog elektronskog odstranjivača štetočina je bezbedan za upotrebu i on ne emituje štetne i otrovne supstance. Ovo je novi pojačani i poboljšani model i efektivna površina njegovog delovanja je 500 m2. Energetski je efikasan jer troši samo 4W. Potrebno je samo da ga uključite u priključak za struju i on deluje. U ovaj viskokvalitetni rasterivač štetočina ugradjenja je najnovija tehnologija u oblasti rasterivanja svih vrsta glodara, te ga ovo čini najboljim izborom u rasterivanju štetočina uopšte.

U rasterivaču štetočina Green Protect XJ-92 nalaze se dvostruki zvučnici koji stvaraju neprijatni ultrazvučnu signal koju ljudsko uho ne može da čuje. On istovremeno koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrasoničnog zvuka za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, pauka, mrava, buva, krpelja, muva, biljnih vaši, cvrčaka, škorpija i zmija u zgradama u kojima se nalaze glodari i gmižući insekti, posebno u izolaciji, u zidovima, u plafonima, prostorijama u kojima se obeduje, delovima u kojima se čuva hrana, kućama, stanovima, kancelarijama, objektima za čuvanje žitarica, pekarama, skladištima, restoranima, kuhinjama, fabrikama, supermarketima, arhivama ... Ovaj proizvod nije štetan za ljude, decu i kućne ljubimce.

Laboratorijska istraživanja su dokazala da ultrazvučni i elektromagnetni talasi ovog uređaja direktno djeluju na slušni i nervni sistem štetočina uzrokujući im nepodnošljivu bol i nelagodnost, te oni odustaju od izvora hrane i vode pa napuštaju svoja skrovišta. Štetočine ne mogu stvoriti imunitet i priviknuti se na konstantno promjenjivu ultrazvučnu buku koju stvara ovaj uređaj, a koja je nečujna za ljudsko uho, ne smeta djeci ni kućnim ljubimcima (psi, mačke, ptice, ribe, životinje na farmi), ne smeta biljkama i ne ometa elektronske uređaje.

Idealno za upotrebu na svim mestima gde je nophodan visok nivo higijene: u kućama, stanovima, vikendicama, prodavnicama, restoranima, supermarketima, hotelima, bolnicama, ambulantama, dečijim vrtićima, u prehrambenoj industriji, ambarima, silosima, farmama, u potkrovljima, suterenima, podrumima, garažama, staklenicima, šupama, skladištima, plovilima …

Kako postići najbolje rezultate

1) Posebno vodite računa o tome da ne ostavite otvorena vrata, prozore, podrum ili vrata na garaži zbog toga što novi glodari ili štetočine mogu da uđu pre nego što počne da deluje naš rasterivač štetočina.

2) Posebno vodite računa o tome da ne ostavite zalihe hrane za ljude, životinje ili kućne ljubimce na otvorenom zbog toga što bi to moglo da privuče nove glodare ili štetočine pre nego što počne da deluje naš rasterivač štetočina.

3) Posebno vodite računa o tome da ne donesete nove glodare ili štetočine prilikom unošenja hrane, zaliha, žitarica, hrane za životinje, itd., u delove koji nisu zaštićeni od strane našeg rasterivača štetočina.

Najčešće postavljana pitanja:

1. Koje vrste štetočina rasteruje Dual Action XJ-92 rasterivač štetočina?
Naš rasterivač štetočina pomaže da se rasteraju miševi, pacovi, bubašvabe, paukovi, mravi, buve, krpelji, muve, biljne vaši, cvrčci, škorpije, zmije ...

2. Da li će rasterivač štetočina XJ-92 da deluje na moje kućne ljubimce?
Green Protect XJ-92 rasterivač štetočina neće delovati na uobičajene kućne ljubimce, kao što su psi, mačke i ribice.

3. Da li rasterivač štetočina XJ-92 na bilo koji način deluje na ostalu opremu koja se napaja električnom energijom ili baterijama?
Rasterivač štetočina XJ-92 ne utiče na električne uređaje, opremu ili bezbednosne sisteme. Ne postoji nikakav uticaj na opremu koja radi na baterije pošto ona nije fizički povezana sa ovom jedinicom.

4. Da li će delovanje rasterivača štetočina biti umanjeno ako su otvoreni vrata ili prozori?
Na ultrazvučne talase može da deluje samo fizička priroda same kuće. Ultrazvuk ne može da prodire kroz čvrste površine kao što su zidovi ili vrata. Kada se rasterivač štetočina XJ-92 postavi u nekoj zatvorenoj prostoriji ultrazvuk je delotvoran jedino u toj prostoriji. Ako su vrata otvorena ultrazvučni talasi mogu da se prostiru i u druge delove kuće. Ovi talasi se odbijaju o čvrste objekte i mogu delimično da izgube efikasnost zbog zastrtih prozora i vrata. Kupcima se preporučuje da kupe dodatne jedinice ukoliko žele da ultrazvuk deluje u ostalim zatvorenim prostorijama u kući.

5. Koliko jedinica je potrebno za moju kuću?
Naš rasterivač štetočina je projektovan da pokrije površinu do 500 kvadratnih metara. Ako je vaša kuća veća od 500 kvadratnih metara ili ima više od jednog nivoa potrebno je da kupite dodatne jedinice. Međutim, mogu da se kupe dodatne jedinice za pojedinačne prostorije u cilju dodatne zaštite na tavanu, podrumu, instalacionim prolazima i drugim problematičnim delovima. Rasterivač štetočina XJ-92 je idealan i za skladišta i ostale velike zgrade u kojima postoji problem sa štetočinama.

6. Da li lokacija jedinice treba da se menja?
Mi preporučujemo da se jedinica postavi u centralni deo koji nije ničim zaklonjen. Ukoliko se povoljni rezultati ne dobiju posle prvih 15 dana preporučujemo da premestite jedinicu u neki drugi deo kuće, po mogućstvu u deo u kome se štetočine najčešće mogu videti. Pokazalo se da je postavljanje jedinice u dnevnu sobu ili nasuprot kuhinjskih elemenata izuzetno efikasna lokacija za rasterivanje štetočina.

7. Posle kog vremena rasterivač štetočina XJ-92 deluje?
U normalnim uslovima, u nekoliko prvih dana korišćenja ovog uređaja trebalo bi da se zapazi vidljivo povećanje aktivnosti štetočina koje borave u vašoj kući. Ovaj period je poznat kao period isterivanja štetočina iz skrovišta. Štetočine napuštaju neprijatno okruženje koje stvara naš rasterivač štetočina, obično u roku od 10 do 14 dana. Međutim, zbog 30-dnevnog perioda bremenitosti nekih štetočina nove štetočine mogu da se vide i posle perioda od 30 dana.

8. Da li potrebno servisiranje i popravka Green Protect XJ-92 rasterivača štetočina?
Pod normalnim okolnostima, za ovaj rasterivač štetočina nije potrebno nikakvo održavanje.

9. Da li ću moći da čujem rasterivač štetočina?
Ultrazvučna frekvencija je podešena tako da mogu da je čuju SAMO glodari i insekti. Moguće je da čujete zvuk škljocanja ako je jedinica podešena na nasumično uključivanje i isključivanje.

10. Da li vaš rasterivač štetočina može da se uključi uz korišćenje adaptera ili produžnog kabla?
Da, ne postoji nikakva smetnja.

STRUČNA LITERATURA O DELOVANJU ULTRAZVUKA NA ŽIVOTINJE
• H.C. Fringe "The physical Effects on High Intensity Air Borne Ultrasonic Waves on animals and Insects"
• E. Kent "An Ultrasonic UCS" Physiological Behavior
• R.G. Bushel "Some Examples of Ultrasonic Frequency Sensitive and Frequency Insensitive Biological Reactions"
• K.D. Roeder "Moths and Ultrasound"
• J.M. Camhi "The Escape System of the Cockroach"

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Rasterivači Štetočina

Reklamacije, Zamena Proizvoda i Povraćaj Novca, Saobraznost (Garancija)

Reklamacije: U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda. Proizvod koji reklamirate mora sadržati sve pripadajuće elemente: proizvod, kompletnu dokumentaciju, originalno pakovanje, zaštitne elemente...Proizvod mora biti očišćen od tragova korišćenja i bez fizičkih oštećenja. Sve Za Kuću d.o.o. ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Detalje o načinu vraćanja proizvoda i ostalim pravima i obavezama možete pronaći na poleđini računa. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete pronaći na: Prijava Reklamacija | Zakon O Zaštiti Potrošača | Prava i Obaveze |

Saobraznost (Garancija): Ukoliko u karakteristikama ili opisu proizvoda nije drugačije navedeno garancija (saobraznost) važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava Prodavca

Naručivanje telefonom

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naparvite narudžbenicu na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:
 1. Pozovite broj 011/30-47-098, 011/30-47-821 ili 062/217-224 (radnim danima od 09 do 17 i subotom od 09-15 časova)
 2. Poželjno je da imate email adresu! Na e-mail adresu šaljemo poruke o promenama statusa narudžbenice.
 3. Izdiktirajte operateru šifru proizvoda - šifra ovog proizvoda je: 3486
 4. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti narudžbenicu.
 5. Nije moguće napraviti narudžbenicu ukoliko na ovoj stranici piše da je ARTIKAL RASPRODAT!
 6. Ukoliko naručujete na firmu potrebno je da izdiktirate i PIB broj firme
Kada operater napravi narudžbenicu informacije će biti poslate na Vašu email adresu. U poruci su navedeni svi detalji i informacije vezane za vašu narudžbenicu. U zavisnosti od izabranog načina plaćanja (pouzećem, uplatnicom, e-bankingom, karticom...) kreće proces pripreme i slanja pošiljke. Kada predamo pošiljku kurirskoj službi, šaljemo Vam obaveštenje na e-mail adresu sa informacijom da je pošiljka poslata i da je možete sutradan očekivati na adresi isporuke. Uz pošiljku dobijate račun i garantni list / izjavu o saobraznosti.

Molimo vas da ovaj telefon koristite za pravljenje telefonske narudžbenice, a ne za postavljanje tehničkih pitanja u vezi sa proizvodom. Operateri, zbog velikog broja artikala, nisu osposobljeni da vam daju tehničke informacije o proizvodima. Za tu svrhu molimo vas da nam pošaljete email poruku sa dodatnim pitanjima čiji link se nalazi ispod slike proizvoda na ovoj stranici. Email će biti prosleđen editoru ili autoru kategorije iz koje je proizvod, koji će Vam dati precizne podatke o proizvodu.

SMS Naručivanje

Da biste napravili narudžbenicu SMS porukom potrebno je da na broj 062 217 224 pošaljete:
 • Sifra 3486, kolicina (za 1 komad kucate 1, za 3 komada 3), Ime i prezime, Adresu isporuke, Poštanski broj, Grad, Kontakt telefon, e-mail adresu (e-mail adresa nije obavezna)
 • Primer: Sifra 3486, 2, Pavle Milosevic, Obalska 18, 11000, Beograd, 063123123, pavmi@szk.com
 • Broj 062 217 224 koristite isključivo za pravljenje SMS narudžbenica. Na pozive ili pitanja poslata na ovaj broj telefona niko neće odgovarati.
 • Za uspešno kreiranje narudžbenice, neophodno je da pošaljete sve tražene podatke.
 • Potvrdu sa brojem narudžbenice dobićete SMS porukom, radnim danom od 09 do 17 h.
 • Narudžbenice kreirane SMS porukom plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Ukoliko naručujete na firmu ili želite drugi način plaćanje koristite klasične načine naručivanja.
Solarna Lampa Intex Akcija
Paviljon Gazebo 3x3 Akcija
Bastenska Garnitura 4 Stolice i Sto Cristobal Akcija
Saksije za spoljnu i unutrasnju upotrebu Akcija
WiFI kamera za video nadzor preko telefona Akcija
Elektronski Sef Sa Dodatkom 2 KljuÄŤa Akcija 3999 dinara
Lazy Bag fotelje Akcija