Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Nikon Digitalni Fotoaparat Coolpix S32 Bela

Sigurne performanse, jednostavni meniji i ergonomski dizajn glatko zaobljenih kontura govore u prilog tome da je ovo savršen fotoaparat za sve – od dece do deka i baka.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 88
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nikon digitalni fotoaparati

Šifra Proizvoda: 34953

Poslednja cena bila je: 11990 din

Karakteristike proizvoda: Nikon Digitalni Fotoaparat Coolpix S32 Bela

Nikon Digitalni Fotoaparat

Coolpix S32

Boja: bela

Kompaktan digitalni fotoaparat

Broj efektivnih piksela: 13,2 miliona

Senzor slike: CMOS tipa 1/3,1 inča; približno ukupno 14,17 miliona piksela

NIKKOR objektiv sa optičkim zumom od 3x

Žižna daljina

4,1–12,3 mm (vidni ugao ekvivalentan uglu kod objektiva od 30–90 mm u formatu od 35 mm [135])

f/3,3–5,9

Konstrukcija objektiva: 6 elemenata u 5 grupa

Uvećanje digitalnog zuma: do 4x (vidni ugao ekvivalentan uglu kod objektiva od približno 360 mm u formatu od 35 mm [135])

Smanjenje vibracije

Elektronski VR (filmovi)

Smanjenje zamućenja pri pokretu

Detekcija pokreta (statične slike), elektronski VR (statične slike)

Autofokus sa detekcijom kontrasta

Izbor oblasti fokusa

TFT LCD ekran od 6,7 cm (2,7 inča), sa približno 230.000 tačaka, antirefleks slojem i 5 nivoa podešavanja svetline

Interna memorija (približno 25 MB),

Podrška za SD/SDHC/SDXC memorijsku karticu

ISO 125–1600

Automatski programirana ekspozicija i korekcija ekspozicije (od -2,0 do +2,0 EV u koracima od 1 EV)

Mehanički i CMOS elektronski zatvarač

Elektronski kontrolisan izbor ND filtera (-2 AV)

Samookidač

Kontrola blica

TTL automatski blic sa probnim predbljescima

Interfejs: USB velike brzine

Protokol za prenos podataka: MTP, PTP

Video izlaz: Može se izabrati NTSC i PAL

HDMI izlaz

Dimenzije: 107,6 x 66,1 x 40,4 mm (ne računajući ispupčenja)

Težina približno 175 g (uključujući bateriju i SD memorijsku karticu)

Dodatna oprema u kompletu: kaiš fotoaparata, punjiva Li-jonska baterija EN-EL19, AC adapter za punjenje EH-70P, USB kabl UC-E16, četkica

Opis proizvoda: Nikon Digitalni Fotoaparat Coolpix S32 Bela

Porodični fotoaparat

Sigurne performanse, jednostavni meniji i ergonomski dizajn glatko zaobljenih kontura govore u prilog tome da je ovo savršen fotoaparat za sve – od dece do deka i baka.

Pouzdan dizajn

Ovaj fotoaparat je napravljen za korišćenje u najraznovrsnijim situacijama – otporan je na prašinu, na udarce do 1,5 m i vodu do 10 m – pa možete da ga nosite svuda sa sobom.

CMOS senzor od 13 megapiksela

Efikasan senzor slike beleži mnoštvo detalja čak i u uslovima slabog osvetljenja, omogućavajući vam da snimate jasne fotografije savršene za uvećanja.

Jedno dugme – jedna funkcija

Lako se prebacujte sa pravljenja fotografija na snimanje filmova porodice u igri. Namensko dugme za svaku funkciju vam omogućava da uvek lako zabeležite savršen trenutak na fotografijama ili u video zapisima.

Full HD filmovi

Zabeležite sva dešavanja na filmu visoke definicije pri brzini od 1080p sa stereo zvukom, zahvaljujući mogućnosti trenutnog snimanja pritiskom na dugme za snimanje filma. Rezultate možete da pregledate na ekranu, a uz HDMI mikro konektor možete da ih reprodukujete i na HD televizoru.

Zabavni namenski filteri

Poboljšavanje fotografija pomoću filtera donosi zadovoljstvo celoj porodici. Igrajte se sa efektima, poput neonskog znaka i crteža, uokvirite sliku ili izaberite novu pozadinu.
Jasni meniji: rad je jednostavan zahvaljujući jasnim, šarenim menijima sa intuitivnim ikonama. Možete čak i da razmenjujete mišljenja o fotografijama koristeći sistem ocenjivanja zasnovan na ikonama.
NIKKOR objektiv sa optičkim zumom od 3x: zum objektiv od 30–90 mm vam omogućava da se približite subjektu kako biste detaljnije zabeležili neki poseban osmeh ili trenutak slavlja.
Jasan LCD ekran od 6,7 cm/2,7 inča sa 230.000 tačaka: lako kadrirajte snimke i pregledajte menije ili prikazujte fotografije i filmove prijateljima i članovima porodice na ekranu dovoljno velikom da bi se sve jasno videlo.
Smanjenje zamućenja pri pokretu: fotoaparat kompenzuje pokrete subjekta i eventualno podrhtavanje fotoaparata, pružajući neophodnu stabilnost za pravljenje jasnih snimaka.
Lako rukovanje: gladak oblik tela olakšava držanje, a zaobljene površine su dizajnirane tako da udobno nalegnu kako u velike, tako i male ruke. Ostavljeno je dovoljno prostora za ugodno odmaranje prstiju, tako da neće predstavljati smetnju ispred objektiva, pa će i mladi i neiskusni fotografi uvek dobiti sjajne rezultate.
Li-jonska baterija: Uz Li-jonsku bateriju dužeg veka trajanja uvek ćete biti spremni za snimanje, a pri tom je i ekološki prihvatljiva.
Ugrađeni blic: jasni detalji se lako beleže pri slabom svetlu pomoću automatskog blica. On je pažljivo postavljen, pa ne postoji opasnost da će ga korisnik slučajno prekriti.
Kompatibilan sa SD karticama (nisu obezbeđene): Na SD karticama velikog kapaciteta možete da skladištite hiljade fotografija ili sate filmova, stoga ako treba da nastavite sa snimanjem – ili jednostavno želite da uskladištite sve slike na fotoaparatu – samo treba da ubacite karticu u slot za SD karticu.
Automatsko isključivanje: da se baterija ne bi nepotrebno praznila, fotoaparat se automatski isključuje nakon tri minuta neaktivnosti.
Nikon Image Space: svi Nikon korisnici mogu da uživaju u 20 GB besplatnog prostora za skladištenje na mreži u okviru informatičkog oblaka preko namenske Nikon lokacije za skladištenje i deljenje slika, Nikon Image Space. Saznajte više na lokaciji NIKON IMAGE SPACE.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.