Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Kunert Kolica za bebe Silver Set 3u1 27

Moderna, maksimalno bezbedna, udobna i praktična kolica koja će pratiti bebu i Vas tokom prve tri godine u svim situacijama i gde god da pođete. Ram, kolevka, sportsko i autosedište, torba za mamu, prekrivači...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 254
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kolica za bebe

Šifra Proizvoda: 35194

Poslednja cena bila je: 41900 din

Karakteristike proizvoda: Kunert Kolica za bebe Silver Set 3u1 27

Kunert Kolica za bebe Silver Set 3u1

Dečja kolica sa preklop sklapanjem i kompletnom opremom

Uzrast: od rođenja

Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen/boja proizvoda je prikazan na prvoj velikoj slici i naveden u karakteristikama.

Nosivost: 15 kg (do 36 meseci, aproksimativno)

Dimenzije rama: 62x39x96cm, Masa: 10 kg

Dimenzije sportskog sedišta: 35x90x17cm, Masa: 5 kg

Dimenzije kolevke: 35x77x20cm, Masa: 4 kg

Masa autosedišta: 5 kg

Materijal: aluminijum, čelik, navlake od poliestera, gumeni točkovi na naduvavanje, ručka za upravljanje presvučena kožom

Dezen: 27

3u1 uključuje: Ram, kolevka, sportski deo, auto sedište, zimske navlake posebno za svaki deo, mamina torba, mreža protiv insekta, zaštita za kišu

Ram: Aluminijumski ram, moderan izgled, prednji točkovi se okreću za 360 stepeni, centralizovani sistem kočenja, veliki naslon za noge, amortizacija na zadnja 2 točka (mogućnost podešavanja tvrdoće amortizera), ručka podesiva u četiri visine, naslon podesiv u četiri položaja pomoću jedne ruke i simultano sa naslonom za noge, ojačano sedište, petosistemski sigurnosni pojas. Jednostavna za rukovanje zahvaljujući točkovima sa duplim kugličnim ležajevima. Udobna na svakom terenu, idealna za sva godišnja doba. Svaki deo može posebno da se montira na ram sa obe strane. Mogućnost lakog skidanja sva 4 točka pritiskom na dugme.

Kolevka - nosiljka: Lagana kolevka sa unutrašnje strane obložena pamukom. Prostrana (770mmx350mm), sa sistemom za brzo rasklapanje elemenata, ručka za nošenje na vrhu, prozorčići na navlaci i mreža za komarce. Težina kolevke je 4 kg. Može da se koristi od rođenja do 6-7 meseci starosti,aproksimativno. Velika, komforna, udobna i za duge šetnje i za kućnu upotrebu kao kolevka. Koristi se do 13kg bebine težine.

Sportski deo: Deo za sedenje (470mmx360mm), leđni deo - naslon, može da se podešava u 4 pološaja. Težina sportskog sedišta je 4 kg. Oslonac za noge može da se podesi u 4 položaja. Sportski deo se koristi od 6 meseci do 3,5 godine, aproksimativno.

Autosedište: Odobreno prema ECE R44/04 standardu za grupu 0 + (0-13 kg), sa mekim zaštitnim punjenjem sa strane. Rameni pojasevi, tenda, zimska navlaka. Jednostavno za rukovanje zahvaljujući praktičnom mehanizmu za podešavanje visine pojaseva. Ručka za nošenje podesiva u više položaja.

Bezbednost:

U skladu sa standardom o bezbednosti EN 1888

Test kočnica: kočnica je obavezna zbog veće bezbednosti

Test rotacije 360C: testira otpornost kaiševa sa 5 nivoa podešavanja

Test izdržljivosti: proverava izdržljivost kolica na pokretnoj traci koja simulira upotrebu proizvoda tokom vremena

Test sklapanja u slučaju nezgode: testira dvostruki bezbednosni mehanizam izbegavajući njegovo iznenadno sklapanje

Potpuno netoksično u skladu sa regulativama EN 71 i 2005/84/CE

Opis proizvoda: Kunert Kolica za bebe Silver Set 3u1 27



Kunert Kolica Silver - Video prezentacija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.