Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

MEDISANA masažer IFM za stopala sa infracrvenim svetlom

Kompaktni i prenosivi električni masažer. Ima mogućnost kombinacije vibracione masaže i infracrvenog zračenja, što pomaže opuštanju i ima umirujući efekat na mišiće.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 165
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Masaža stopala

Šifra Proizvoda: 3585

Poslednja cena bila je: 4969 din

Karakteristike proizvoda: MEDISANA masažer IFM za stopala sa infracrvenim svetlom

MEDISANA masažer IFM za stopala sa infracrvenim svetlom

Napon napajanja: 220 V

Električna potrošnja: 45 W

Dimenzije: 35 x 31 x 15 cm

Težina: 2,1 kg

Sertifikat: CE 0473

Garantni rok : 3 godine

Funkcije:

Masažer za stopala - za refleksogene tačke na stopalima

Kombinovani tretman vibracionom masažom i infracrvenim zračenjem

Preporučuje se za:

Stanje stresa i zamora

Smanjenje bola u nogama

Opštu relaksaciju

Komplet sadrži:

Masažer za stopala i leđa IFM

Uputstvo za upotrebu

Opis proizvoda: MEDISANA masažer IFM za stopala sa infracrvenim svetlom

Jedan u nizu vrhunskih aparata čuvene kompanije MEDISANA (Nemačka). Kompanija MEDISANA je više od 20 godina svetski lider u proizvodnji medicinskih aparata za kućnu upotrebu (aparati za porodično zdravlje). Vrhunski kvalitet MEDISANA proizvoda obezbeđen je visokim proizvodjačkim standardima i sveobuhvatnom kontrolom kvaliteta. MEDISANA proizvodi su klinički testirani, ispitani po međunarodnim standardima, i poseduju CE 0473 sertifikat, odobren od strane MPG (Medical Products Law). Visoka pouzdanost MEDISANA proizvoda je iskazana i u garantnom roku od čak 3 godine - što predstavlja znatno više od ostalih svetskih proizvođača.

Masažer za stopala IFM je moderni, kompaktni i prenosivi električni masažer. Jednostavan i pogodan za kućnu primenu.

Masaža je prirodna preventivna terapija, koja ima mnogobrojne pozitivne efekte, zbog poboljšanja ćelijskog metabolizma i relaksacije, umanjujući tako posledice ubrzanog životnog tempa današnjice.

Masažer za stopala IFM ima mogućnost kombinacije vibracione masaže i infracrvenog zračenja, što pomaže opuštanju i ima umirujući efekat na mišiće. Ima i izbočine za masažu akupresurom refleksnih zona.

Važne preporuke u vezi sa vašim zdrvaljem :

Svaka osoba drugačije reaguje na masažu. Neki više vole nežniju, a neki intenzivniju masažu, sa ili bez toplote. Kada budete isprobali MEDISANA IFM masažer za masažu stopala sa infracrvenim svetlom, sami ćete naći optimalan način rada koji vama najviše odgovara. Iako je masažer veoma jednostavan za upotrebu, treba da vodite racčna o sledećem:
• Ako ste u drugom stanju, patite od dijabetesa ili tromboze, ili ako imate ugrađen pacemaker konsultujte se sa svojim lekarem pre upotrebe.
• Ako niste sigurni da li smete da koristite masažer ili ne konsultujte se sa svojim lekarem.
• Nemojte masirati bilo koji deo tela ukoliko je natečen, povređen ili upaljen.
• Ako imate konstantne bolove u mišićima i zglobovima, konsultujte se sa svojim lekarem jer to mogu biti simptomi neke bolesti.
• Osobama koje imaju proširene vene se ne savetuje upotreba ovog masažera.
• Ukoliko tokom tretmana osetite bol ili bilo kakvu nelagodnost, odmah prekinite tretman.
• Ukoliko osetite bol ili oticanje u nogama ili stopalima, ili ako imate povredu mišića, treba da se konsultujete sa lekarem pre upotrebe masažera.
• Prekinite masažu ako osetite bol tokom masaže ili oticanje posle.

Delovi:

• Površina sa izbočinama za vibraciju
• Površine za tretman toplotom- infracrvenom svetlom
• Kabl za uključivanje u struju
• Dugme za uključivanje infracrvene toplote
• Dugme za masažu (on–uključivanje / nivo 1, nivo 2/off – isključivanje)

Široka primena MEDISANA IFM masažera za masažu stopala sa infracrvenim svetlom

Naša stopala su izložena velikom naporu svakog dana, što ih čini podložnim napetosti, upali mišića i ukočenim mišićima. MEDISANA masažer će pružiti vašim stopalima uživanje i pomoći im da se opuste posle dugog dana.
Ovaj masažer pruža sledeće opcije u postizanju tog cilja:

Masaža stopala
Masaža refleksnih zona stopala
Toplotni tretman

Svaki od ovih tretmana mozete kombinovati sa toplotnim tretmanom. To omogućava opuštanje i ima opuštajući efekat na mišiće. Ovaj masažer ima i izbočine za masažu akupresurom za opuštajuću masažu refleksnih zona. Ova vrsta masaže zasniva se na saznanju da svaki organ i deo tela ima svoju specifičnu refleksnu zonu na tabanima. Kada se te refleksne zone na tabanima stimulišu, odašilju se impulsi do mozga i odatle dalje do određenog dela tela ili organa. Refleksne zone se mogu koristiti da stimulišu ili opuste pojedine organe, da poboljšaju cirkulaciju ili da smanje bol. Osim za masažu, ovaj uređaj je podesan i za toplotne tretmane, tokom kojih se toplotni talasi šalju kroz kožu. To stimuliše tkiva ispod kože i pomaže sopstvenim regenerativnim sposobnostima tela.


Trajanje tretmana:

U principu, tretman može trajati između 10 i 15 minuta jednom ili dva puta dnevno. Vodite računa da se masažer potpuno ohladi pre nego što ga ponovo koristite.

Čišćenje i održavanje:
Pre nego što počnete sa čišćenjem, proverite da li je masažer isključen na prekidaču i iz struje. Masažer čistite samo kada se potpuno ohladi koristeći mekanu vlažnu krpu.
Nemojte koristiti jake deterdžente, kao što su abrazivna sredstva ili neka druga sredstva za čiščenje jer mogu da ostete uređaj.
Masažer čuvajte na hladnom i suvom mestu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.