Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Stilske igre

Oba autora zaigrala su se basnom o gavranu i lisici i dala preko 70 stilskih varijacija: od vesti u žutoj štampi i poruka, preko mnogih svedočenja, muzičkih, likovnih, sumničavih, pogrdnih, bajkovitih, neverovatnih...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 83
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ostale knjige za tinejdžere

Šifra Proizvoda: 35905

Poslednja cena bila je: 1210 din

Karakteristike proizvoda: Stilske igre

Stilske igre

Autor: Simeon Marinković

Ilustrator: Dušan Pavlić

22,5 x 22,5 cm

88 str.

tvrdi povez, pun kolor

ćirilica

Uzrast: 12-15 godina

Opis proizvoda: Stilske igre

Prva knjiga u novoj ediciji knjiga za mlade pod nazivom Različak jesu Stilske igre Simeona Marinkovića i ilustratora Dušana Pavlića. Oba autora zaigrala su se basnom o gavranu i lisici i dala preko 70 stilskih varijacija: od vesti u žutoj štampi i poruka, preko mnogih svedočenja, muzičkih, likovnih, sumničavih, pogrdnih, bajkovitih, neverovatnih, satiričnih, idiličnih i drugih viđenja, onda soneta, romanse, himne, ode, madrigala, gazele, balade, ljubavnih i rodoljubivih stihova, sve do uspavanke, ređalice i razbrajalice. Mnoga viđenja, različiti oblici kazivanja i maštovite ilustracije čine ovu knjigu izuzetnim pokretačem stvaralaštva.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.