Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Crypton MP3 player PICO Touch Keypad - 1 GB

Elegantno, ergonomski dizajniran mp3-wma player kapaciteta 1 GB. Player je veoma lagan i mali, a korišćenje je krajnje jednostavno. Dolazi sa punjivom Li-Polymer baterijom koja obezbeđuje autonomiju 5 do 6 h reprodukcije.Garancija 12 meseci

Ocena Posetilaca Broj ocena: 120
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: MP3 plejeri

Šifra Proizvoda: 3595

Poslednja cena bila je: 1990 din

Karakteristike proizvoda: Crypton MP3 player PICO Touch Keypad - 1 GB

Crypton MP3 player PICO Touch Keypad - 1 GB

Model: CRYPMP311012B

Ogrlica

Flash memorija

Senzori osetljivi na dodir

Podrzani formati MP3 / WMA

1GB flash memorije

USB2 konekcija

Baterija: Litiju-jonska, integrisana (5-6h reprodukcije)

Opis proizvoda: Crypton MP3 player PICO Touch Keypad - 1 GB

Picco je vrlo neobičan plejer, izgleda bukvalno kao minijaturni flash disk, napravljen od crne glossy plastike. Predviđeno je da se nosi oko vrata, za šta služi i traka za nošenje. Kvalite izrade plejera je odličan, i tu nema nikakvih primedbi. Primetili ste sigurno da nigde nema kabla za punjenje i sinhronizaciju? Kada se kućište otvori, to jest skine poklopac, otkrivamo i USB konektor. Prosto je fantastično koliko je ovaj plejer mali i kako je potrebna eletronika stala u tako malo kućište. Kada se slušalice uključe, plejer se automatski pali, a kada se isključe, plejer se gasi. Jednostavan trik, ali dovoljno dobar da eliminiše power taster iz jednačine. Tasteri na plejeru su maksimalno pojednostavljeni, i u pitanju su touch tasteri koji imaju dvostruku funkciju, kada se pritisnu kratko ili drže malo duže. U jednom slučaju se podešava jačina zvuka, a u drugom Back i Forward. Kvalitet zvuka je odličan. Baterija je integrisana i može izdržati oko 6 sati slušanja muzike.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.