Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Jamajka lejn, Samanta Jang

Obično podučavanje o zavođenju između dvoje prijatelja može se pretvoriti u nešto mnogo više... Nastavak bestselera Dablin strit i London roud.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 80
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 36088

Poslednja cena bila je: 999 din

Karakteristike proizvoda: Jamajka lejn, Samanta Jang

Jamajka lejn, Samanta Jang

Format: 13x20 cm

Broj strana: 344

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Opis proizvoda: Jamajka lejn, Samanta Jang

Obično podučavanje o zavođenju između dvoje prijatelja može se pretvoriti u nešto mnogo više...

Nastavak bestselera Dablin strit i London roud.

Uprkos svojoj druželjubivosti, Olivija je mučno nesigurna u društvu suprotnog pola ‒ uglavnom ne može da skupi hrabrost da priđe mladiću koji je zanima. Ali selidba u Edinburg je novi početak i, pošto se zacopa u zavodljivog postdiplomca, ona zaključuje kako je vreme da odbaci strahove i posegne za onim što želi.

Nejt Sojer je lepi vetropir koji se nikad ne vezuje, ali je izuzetno odan bliskim prijateljima. Kad mu se Olivija obrati zbog svojih jada, on se nudi da je nauči umetnosti flertovanja i pomogne joj da postane seksualno samouverena.

Prijateljsko obučavanje u zavođenju uskoro prerasta u vatrenu romansu. Ali Nejtova prošlost i strah od vezivanja pokazuju svoje ružno lice i Oliviji je srce slomljeno. Kad Nejt shvati da je napravio najveću grešku u životu, moraće da se potrudi više nego ikad kako bi naveo najbolju prijateljicu da se ponovo zaljubi u njega ‒ ili će je izgubiti zauvek...

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.