Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Na ivici večnosti - J. A. Redmerski

U dugo očekivanom nastavku romana Na ivici ponora, Kamrin i Endru se prepuštaju životu posvećenom muzici koju oboje vole, žive punim plućima, kako su sebi i obećali. Ipak...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 82
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 36586

Poslednja cena bila je: 880 din

Karakteristike proizvoda: Na ivici večnosti - J. A. Redmerski

Na ivici večnosti - J. A. Redmerski

br. str.: 398

povez: broširani

Format: 21 cm

Pismo: latinica

Opis proizvoda: Na ivici večnosti - J. A. Redmerski

On je imao na umu veliko putovanje. Ona je već krenula na put bez povratka. Sasvim slučajno oba puta su vodila na isto mesto...

Pre pet meseci, Kamrin i Endru, svako sa svojim ličnim problemima, sreli su se u međugradskom autobusu. Zaljubili su se i dokazali da će, ako je ljudima suđeno da budu zajedno, sudbina naći način da ih spoji.
Sada, u dugo očekivanom nastavku romana Na ivici ponora, Kamrin i Endru se prepuštaju životu posvećenom muzici koju oboje vole, žive punim plućima, kako su sebi i obećali. Ipak, isprečila im se velika nesreća koja preti da ih zauvek rastavi. I dok Kamrin pokušava da potisne bol koju oseća, Endru donosi hrabru odluku: u želji da vrate svoj stari život, krenuće na još jedno putovanje, ovog puta širom sveta. Na njemu će naći mnogo uzbuđenja, strasti i izazove koje nisu mogli ni da naslute.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.