Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Pravo na žudnju - Andre Brink

U mrač­nom sre­di­štu sve­ga, na­la­zi se za­go­net­ka: Šta je to žud­nja? Pod­sti­caj na kre­ta­nje, na­gon da se pro­ba za­bra­nje­no slat­ko vo­će sa pri­me­som gor­či­ne. Kre­ta­nje od ono­ga što je­ste pre­ma ono­me što ni­je.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 88
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ljubavni romani

Šifra Proizvoda: 36595

Poslednja cena bila je: 814 din

Karakteristike proizvoda: Pravo na žudnju - Andre Brink

Pravo na žudnju - Andre Brink

br. str.: 325

povez: broširan

Format: 14x21cm

Pismo: latinica

Opis proizvoda: Pravo na žudnju - Andre Brink

NOVI ROMAN JEDNOG OD NAJPOZNATIJIH AFIČKIH PISACA.
KADA PROČITATE PRAVO NA ŽUDNJU SHVATITE DA JE TO ROMAN KOJI VAS ZAUVEK PROMENI...



Be­le­ška o ini­ci­ja­ci­ji žud­nje. U mrač­nom sre­di­štu sve­ga, na­la­zi se za­go­net­ka: Šta je to žud­nja? Pod­sti­caj na kre­ta­nje, na­gon da se pro­ba za­bra­nje­no slat­ko vo­će sa pri­me­som gor­či­ne. Kre­ta­nje od ono­ga što je­ste pre­ma ono­me što ni­je.



Glav­ni lik ro­ma­na Pra­vo na žud­nju je Ru­ben Oli­vi­je, udo­vac i pro­ma­še­ni pi­sac, žr­tva re­al­no­sti no­ve de­mo­kra­ti­je u Ju­žnoj Afri­ci, ko­ju po­ku­ša­va da us­po­sta­vi cr­nač­ka ve­ći­na po­sle du­ge bor­be pro­tiv apart­hej­da i vla­sti ma­njin­ske be­le po­pu­la­ci­je. Ru­be­no­vo me­sto u fa­kul­tet­skoj bi­bli­o­te­ci pre­u­zi­ma cr­ni slu­žbe­nik, nje­go­vi si­no­vi sa svo­jim po­ro­di­ca­ma na­pu­šta­ju ili će na­pu­sti­ti ze­mlju, dok on ži­vi po­vu­če­no u jed­noj ku­ći u pred­gra­đu, s ose­ća­njem kri­vi­ce zbog smr­ti že­ne ko­ju je ne­iz­mer­no vo­leo.

Ali pra­vi raz­log nje­go­ve usa­mlje­no­sti na­la­zi se u go­di­na­ma nje­go­vog de­tinj­stva, pro­ve­de­nog bez lju­ba­vi na far­mi na ru­bu pu­sti­nje Ka­la­ha­ri.

To su raz­lo­zi zbog ko­jih se ra­đa nje­go­va žud­nja za hra­brom mla­dom že­nom Te­som, ko­ja mo­že sve da mu na­dok­na­di i ko­joj je sve una­pred opro­šte­no.



Mo­ja žud­nja osta­la je ne­u­ta­že­na.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.