Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Pripovedač - Džodi Piko

Sve će se promeniti onog dana kad Džozef otkrije strašnu, veoma brižno skrivanu tajnu. Od Sejdž će zatražiti isto tako užasnu i nadasve neobičnu uslugu. Ako pristane...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 87
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trileri - avantura, akcija, psiho...

Šifra Proizvoda: 36598

Poslednja cena bila je: 1012 din

Karakteristike proizvoda: Pripovedač - Džodi Piko

Pripovedač - Džodi Piko

br. str.: 493

povez: broširano

Format: 21 cm

Pismo: latinica

Opis proizvoda: Pripovedač - Džodi Piko

Mlada Sejdž Singer radi noćnu smenu u pekari i pokušava da pobegne od usamljenosti, loših uspomena i senke majčine smrti. Džozef Veber je starac koga vole svi iz kraja, učitelj u penziji i trener dečijeg bejzbol tima. Uprkos međusobnim razlikama zbližavaju ih skriveni ožiljci koje naslućuju jedno kod drugog.
Sve će se promeniti onog dana kad Džozef otkrije strašnu, veoma brižno skrivanu tajnu. Od Sejdž će zatražiti isto tako užasnu i nadasve neobičnu uslugu. Ako pristane, suočiće se ne samo sa teškom moralnom dilemom već i sa zakonskim posledicama. Njihovi lični identiteti dolaze u pitanje. Sejdž počinje da preispituje čitav svoj život i sve ono čemu je učila porodica. Kada moralni izbor prerasta u moralni imperativ? Gde podvući liniju između oproštaja i samilosti? I ako Sejdž uopšte prihvati Džozefovu molbu, da li će to biti osveta... ili pravda?
Džodi Piko u svom najnovijem romanu istražuje dokle smo spremni da idemo da bi zaštitili svoje najbliže i kako da sačuvamo sopstvenu budućnost od mrakova prošlosti.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.