Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Tropski barok - Žoze Eduardo Agvaluza

Tokom tropske oluje žena pada s neba. Jedini svedoci događaja su Bartolomeo Folkato, pisac i reditelj, i njegova ljubavnica Kianda, pevačica. Bartolomeo nastoji da razotkrije misteriju, ali...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 86
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trileri - avantura, akcija, psiho...

Šifra Proizvoda: 36615

Poslednja cena bila je: 704 din

Karakteristike proizvoda: Tropski barok - Žoze Eduardo Agvaluza

Tropski barok - Žoze Eduardo Agvaluza

br. str.: 227

povez: broširan

Format: 21 cm

Pismo: latinica

Opis proizvoda: Tropski barok - Žoze Eduardo Agvaluza

Tokom tropske oluje žena pada s neba. Jedini svedoci događaja su Bartolomeo Folkato, pisac i reditelj, i njegova ljubavnica Kianda, pevačica sa veoma uspešnom internacionalnom karijerom. Bartolomeo nastoji da razotkrije misteriju, ali izgleda kao da se čitav svet oko njega ruši i da će on biti sledeća žrtva. Između dva sumraka, na ulicama grada u metežu, putevi mu se ukrštaju sa čitavom lepezom neobičnih likova: trgovac oružjem koji želi da stekne apsolutnu moć, ambiciozni iscelitelj, bivši terorista Crvenih brigada, slepi bombaš koji skriva svoje unakaženo lice iza maske Mikija Mausa, mladi autistični slikar, crni anđeo. Dobro došli u Luandu 2020 godine!

Agvaluza u maniru magičnih realista, skoro markesovski, ispreda neobičnu priču o padu, složenu alegoriju rodne Angole, i još šire, duha Afrike, potvrđujući reputaciju jednog od najznačajnijih savremenih autora portugalskog govornog područja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.