Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Vizantijski sultan - Seldžuk Altun

U odbrani Carigrada od otomanskih osvajača, 1453. poginuo je car Konstantin XI – po majci, Jeleni Dragaš, čukununuk Stefana Dečanskog – a njegovo telo nikada nije pronađeno. Legenda kaže da je prebegao đenovljanskim brodom...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 80
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Istorijski romani

Šifra Proizvoda: 36618

Poslednja cena bila je: 770 din

Karakteristike proizvoda: Vizantijski sultan - Seldžuk Altun

Vizantijski sultan - Seldžuk Altun

br. str.: 276

povez: broširan

Format: 21 cm

Pismo: latinica

Opis proizvoda: Vizantijski sultan - Seldžuk Altun

U odbrani Carigrada od otomanskih osvajača, 1453. poginuo je car Konstantin XI – po majci, Jeleni Dragaš, čukununuk Stefana Dečanskog – a njegovo telo nikada nije pronađeno. Legenda kaže da je prebegao đenovljanskim brodom, izbegavši sigurnu smrt od turske ruke, i postao Besmrtni car. Pet vekova od njegovog nestanka, tri misteriozna čoveka povezuju se s mladim profesorom iz Istanbula. Kao članovi tajnog društva koje zaostavštinu Besmrtnog cara prenosi na potonje generacije, obznanjuju mu da je on taj koji nastavlja vladarsku lozu. Da bi preuzeo kontrolu nad ogromnim bogatstvom, moraće da ispuni poslednje želje svojih predaka: da prođe kroz teške i nadasve misteriozne obrede inicijacije, koji će snagu njegove volje staviti na ozbiljnu probu.
U stilu Umberta Eka, Altun nam otkriva najskrivenije misterije drevnog Konstantinopolja i savremenog Istanbula, preplićući istoriju i fikciju u nerazmrsivo pripovedačko klupko koje do uzbudljivog raspleta čitaoca ostavlja bez daha
Posle Engleske, Francuske i desatak drugih zemalja, s ponosom predstvaljamo Vizantijskog sultana i našoj publici, s predgovorom samog autora, posebno napisanim za srpsko izdanje.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.