Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Prestigio torba za dame - Red

Torba za dame - Bezbedno putovanje vašeg laptopa. Veliki broj pregrada. Dopunska pregrada koja se može uklanjati i koristiti tokom dana za mobilnu opremu, a u ostalim slučajevima za kozmetiku - šminku

Ocena Posetilaca Broj ocena: 232
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Torbe Ženske Muške Za decu Za Laptop

Šifra Proizvoda: 3666

Poslednja cena bila je: 2190 din

Karakteristike proizvoda: Prestigio torba za dame - Red

Prestigio torba - Red

Pogodna za laptop računare do 16 inča

Specijalna struktura i materijal za dobru zaštitu -Gucci nylon w/PVC

Više pregrada

Atraktivna crvena boja i vrhunski stil

Dopunska pregrada koja se može uklanjati i koristiti tokom dana za mobilnu opremu, a u ostalim slučajevima za kozmetiku - šminku

Unutrašnje Dimenzije: 4.2 x 29.6 x 39 cm

Opis proizvoda: Prestigio torba za dame - Red

Torba za dame - Bezbedno putovanje vašeg laptopa

Ova laptop torba je moderna alternativa za žene kojima je potrebna zaštita laptop računara tokom putovanja, ali im je potreban detalj koji će reflektovati njihovu ličnost i identitet. Ova crvena laptop torba dizajnirana je imajući u vidu laptop korisnike ženskog pola i tako osmišljena da odaje osećaj moderne tašne dok istovremeno pruža maksimalnu zaštitu i organizaciju sa mnogobrojnim pregradama, kao i prednjim džepom za avio karte ili pasoš.

Kombinujući funkcionalnost i eleganciju u klasičnom pakovanju, ova torba poseduje dovoljno prostora za notebook i ostale radne rekvizite, ali i dopunsku pregradu koja se može uklanjati i koristiti tokom dana za mobilnu opremu, a u ostalim slučajevima za kozmetiku. Za brz pristup ličnim stvarima u pokretu, prednji džep sa magnetom daje dovoljno ekstra postora.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.