Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Kanovo blago - Klajv Kasler

Od ledenog sibirskog jezera do vrelog peska pustinje Gobi, Dirk Pit i Al Ðordino uleću u mrežu intriga, pustolovina, opasnosti i znakova koji ih upućuju ka blagu legendarnog grada Ksanadua.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 86
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trileri - avantura, akcija, psiho...

Šifra Proizvoda: 36717

Poslednja cena bila je: 1149 din

Karakteristike proizvoda: Kanovo blago - Klajv Kasler

Kanovo blago - Klajv Kasler

Format: 13x20 cm

Broj strana: 590 strana

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Opis proizvoda: Kanovo blago - Klajv Kasler

Dirk Pit avantura se nastavlja

Kad zemlja drhti…

Kakva je veza između Džingis-kana i nafte? Zašto superkompjuter otkriva samo deo tajne? Ko je ubio ekipu iz Lukoila? Ko je oteo međunarodne stručnjake za naftna istraživanja? Šta govori gepardova koža stara osam vekova? Može li Dirk Pit da reši ove zagonetke?

Džingis-kan – najveći osvajač svih vremena – na vrhuncu moći vladao je carstvom koje se pružalo od Pacifika do Kaspijskog mora. O njemu su ispredane legende, ali istorija ne beleži gde je sahranjen. Sve dosad.

Kada Dirk Pit za dlaku izbegne pogibiju spasavajući grupu istraživača nafte od čudnog talasa na Bajkalskom jezeru, u Rusiji, čini se da je posredi samo prirodna pojava. Ali posle otmice te grupe i pokušaja da se potopi ruski brod postaje jasno da su uzroci mnogo mračniji. Tragovi vode u Mongoliju, ka zagonetnom mogulu koji tajno pregovara o snabdevanju Kineza naftom, a smrtonosnim sabotažama izaziva opšti haos na svetskom tržištu crnog zlata.

Od ledenog sibirskog jezera do vrelog peska pustinje Gobi, Dirk Pit i Al Ðordino uleću u mrežu intriga, pustolovina, opasnosti i znakova koji ih upućuju ka blagu legendarnog grada Ksanadua. Ali prvo, moraju da zaustave ubilački pohod neobuzdanog tajkuna koji se sprema da udari na već uzdrmanu velesilu – Ameriku.

Napet, dinamičan, spektakularan i maštovit, ovaj roman još jednom potvrđuje da Klajv Kasler nema premca u avanturističkom žanru.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.