Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Točak vremena : Srce zime - Robert Džordan

Spletke i zavere smenjuju se s kataklizmičnim događajima što će promeniti svet u kojem Ponovorođeni Zmaj jaše na vetrovima vremena...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 96
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Epska fantastika

Šifra Proizvoda: 36785

Poslednja cena bila je: 1149 din

Karakteristike proizvoda: Točak vremena : Srce zime - Robert Džordan

Točak vremena : Srce zime - Robert Džordan

Format: 13x20 cm

Broj strana: 538

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Opis proizvoda: Točak vremena : Srce zime - Robert Džordan

Deveta knjiga u serijalu Točak vremena.

Točak vremena se okreće i doba dolaze i prolaze. Sve što bejaše, sve što će biti i sve što jeste još može prekriti Senka.

Neka Zmaj ponovo jaše na vetrovima vremena.

U devetom nastavku serijala Točak vremena spletke i zavere smenjuju se s kataklizmičnim događajima što će promeniti svet u kojem Ponovorođeni Zmaj jaše na vetrovima vremena. Randa al Tora progone ubice dok Kecuejn pokušava da ga pronađe. Perinovu suprugu Failu otimaju odmetnuti Aijeli, a on se upušta u strmoglavu poteru za njom i njenim otmičarima, ponekad više vuk nego čovek. Elejna pokušava da postane kraljica Andora i nasledi svoju majku, a da pri tom izbegne da je otruju. Met biva predstavljen Kćeri Devet meseca i stupa na stazu koja će ga odvesti do njegove konačne sudbine. Bela kula je razjedinjena, a sukob dve Amirlin Tron – Egvene i Elaide – sve je bliži.

U sred sveg tog meteža izrastaju događaji koji neumitno vode ka Poslednjoj bici. Rand u veličanstvenoj završnivci menja svet i zadaje udarac silama Mračnoga od kojeg će se teško oporaviti.

Robert Džordan sa izvanrednom umešnošću plete potku Srca zime igrajući se mnoštvom likova i događaja, oslikavajući različite kulture, krajolike i ljudske sudbine tako da čitalac ne može a da ne ostane zadivljen pred književnim svetom toliko punim života da se na trenutke čini stvarnim – premda neprestano na rubu uništenja, od kojeg ga deli samo snaga volje nekoliko hrabrih ljudi.

Džordanov stil je jasan a vizija fascinantna, baš kao i filozofije koje pokreću njegove likove. A kada već spominjemo likove, ovako interesantnu grupu teško da ćete pronaći u svetskoj književnosti.
Science Fiction Review

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.