Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Jastučići za detoksikaciju stopala Detox Gold Foot Pads

Oslobodite svoje telo dela toksina koji u njega ulaze preko vode, hrane, vazduha, alkoholnih pića, cigareta... Jastučići se nose tokom noći dok se telo odmara. 10 komada za 5-dnevni tretman.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 122
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nega Stopala

Šifra Proizvoda: 37151

Poslednja cena bila je: 3950 din

Karakteristike proizvoda: Jastučići za detoksikaciju stopala Detox Gold Foot Pads

Jastučići za detoksikaciju stopala

Detox Gold Foot Pads

Pakovanje sadrži 10 jastučića za 5-dnevnu detoksikaciju

Otklanja toksine i poboljšava izgled kože

Opušta mišiće i eliminiše višak tečnosti iz organizma

Poboljšava opšte stanje organizma i cirkulaciju

Poboljšava san i ublažava umor

Omekšava stopala i otklanja neprijatan miris

Radi na principu istočnjačke tradicionalne medicine

Opis proizvoda: Jastučići za detoksikaciju stopala Detox Gold Foot Pads

Svakog dana izloženi smo hiljadama jakih toksina. Oni su svuda: u vodi koju pijete, u hrani koju jedete, u vazduhu koji udišete… Ovi toksini se akumuliraju u telu, utiču na funkcionisanje vitalnih organa. Znaci njihovog prisustva u organizmu su umor, glavobolja, loša cirkulacija krvi, hronični bolovi, slab imuni sistem, konstipacija, artritis, depresija, kožna oboljenja, starenje...

Detox Gold Foot Pads jastučići - nov i jedinstven način da se detoksikuje telo. Jastučići pomažu da se spreči nagomilavanje toksina u telu, što značajno smanjuje mogućnost pojave bolesti.

Vekovima, istočna tradicionalna medicina je proučavala kretanje toksina u telu. Toksini se kreću niz telo i akumuliraju u stopalima i člancima. Kombinacija bilja i drugih prirodnih sastojaka u Detox Gold Foot Pads jastučićima nežno prijanja na akupunkturne tačke na tabanima i apsorbuje toksine iz tela. Detoksikacija putem Detox Gold Foot Pads jastučića omogućava telu da obavlja funkcije koje se očitavaju u borbi protiv bolesti, omogućuje vam da se osećate bolje, donosi vam bolju koncentraciju i poboljšava ukupno zdravstveno stanje.

Glavni sastojci Detox Gold Foot Pads jastučića su suvi ekstrakt sirćeta od bambusa i ekstrakt dorzalnog dela oklopa rakova u prahu koji imaju funkcije super upijanja i izbacivanja toksina.

Detox Gold Foot Pads jastučići se nose tokom sna dok se telo odmara. Vreme korišćenja je za svakog pojedinca je drugačije i zavisi od načina života i odzaziva imunološkog sistema. Za ljude koji se žele osloboditi toksina, u početku se preporučuje 5-dnevna upotreba, a zatim održavanje, barem jednom u dva meseca po 5 dana detoksikacije. Ovaj paket sadrži 10 jastučića.

Dovoljno je da zalepite jastučiće na stopala pred spavanje i oni će vam pomoći da se lako oslobodite toksina. Držite ih na nogama najmanje 6 sati, a preporuka je 8 sati. Nakon odlepljivanja jastučića, na njima se zadržavaju određene količine otpadnih materija, viška tečnosti i toksina iz tela. Jastučići nakon upotrebe mogu poprimiti žućkastu boju, tamno braon ili crnu, u zavisnosti od stanja organizma korisnika koji ih upotrebljava.

Detox Gold Foot Pads jastučići su namenjeni samo za vanjsku upotrebu. Ako ste alergični na sastojke u jastučićima, odmah ih prestanite koristiti. Nemojte stavljati jastučiće na otvorenu ranu. Držati dalje od vlage i sunčeve svetlosti.

Namena:
Za konzumente alkoholnih pića i cigareta, za osobe koje dugo stoje, za osobe koje trpe velike fizičke ili mentalne napore, za starije ili nemoćne osobe, za kozmetičku upotrebu

Primenjuje se na:
- Akupunkturnim tačkama stopala
- Direktno na deo tela gde osećate neprijatnost, kao štosu zglobovi, dlanovi, struk, ramena, leđa, na deo kože sa opuštenim tonusom, na umorne noge i mišiće

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.