Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Tablet računar Tesla TT785

Uz munjeviti Intel® procesor, izdržljivu bateriju, Bluetooth, GPS, tanko kućište, pristupačnu cenu i još mnogo gromovitih karakteristika, Tesla tablet 7.85 je pozitivno naelektrisao svakoga ko ga je dotakao.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 82
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Tablet Računari

Šifra Proizvoda: 37173

Poslednja cena bila je: 12990 din

Karakteristike proizvoda: Tablet računar Tesla TT785

Tablet računar Tesla TT785

Intel Atom Procesor Z2580 2.00 GHz

Intel Hyper Threading Technology

Google Android 4.2

1GB DDR2

16GB NAND ugrađeno Proširivo do 32Gb

7.85 inča IPS pane

4:3

1024x768 px

Multi-touch, kapacitivni

Kamera: Prednja 2Mpx/ Zadnja 5Mpx

WiFi: 802.11 B/G/N

Bluetooth: Da

GPS: Da

G-Sensor: Da

Speakers: 1W zvučniici

Mikrofon: Ugrađen

Konektori: Slušalice 3.5mm

Micro USB Micro SD port

Podržani Video: MP3/FLAC/OGG/AAC/WAV

Podržani Audio: MP4/AVI/FLV/3GP/MPEG/DAI/VOB

Osnovne aplikacije:

Browser / Music / Video Player/ Email /E-book/ Gallery / Clock / Sound

Dodatne aplikacije: Telegraf / Doneci.com / Mala Matura

Baterija: 3.7V/3750mAH

Dimenzije: 199.5x135x7.2mm

Sadržaj pakovanja:

Tesla Tablet, punjač, USB kabl, OTG USB kabl, uputstvo

Opis proizvoda: Tablet računar Tesla TT785

NEDOSTIŽAN U SVOJOJ KLASI
Uz munjeviti Intel® procesor, izdržljivu bateriju, Bluetooth, GPS, tanko kućište, pristupačnu cenu i još mnogo gromovitih karakteristika, Tesla tablet 7.85 je pozitivno naelektrisao svakoga ko ga je dotakao.

TANAK, LAGAN, JEDNOSTAVAN
Tesla tablet je tanak, kompaktan, lagan i jednostavan za upotrebu, što u odnosu na njegove vrhunske performanse predstavlja izuzetan inženjerski podvig.

SVIMA NA CRTU. SAMO CENOM - ISPOD CRTE.
Uz elegantan dizajn i mnoštvo karakteristika koje mogu da se mere sa uređajima iz premium klase, na prvi pogled je jasno da se na izradi Tesla tableta nije štedelo. Ali njegovom kupovinom, vi ćete sigurno uštedeti.




Intel Atom Procesor Z2580 2.00 GHz

MUNJEVIT
Intel® Atom™ Z2580 (2.0 GHz) dual core procesor izrađen je u Intelovoj vodećoj 32-nanometarskoj tehnologiji, za munjevito brzi odziv, besprekorno pretraživanje web-a, lako prebacivanje s jedne aplikacije na drugu, fantastičnu 3D grafiku, naprednu kameru, živopisni HD video i još mnogo toga.

SVESTRAN
Intel Hyper-Threading tehnologija omogućava virtuelnu multiplikaciju jezgara, za glatki rad sa više aplikacija u isto vreme. Simultano obavljanje različitih poslova idealno je za dane kada poželite da se umnožite.

INTELOV MEZIMAC
Jednostavnost upotrebe, besprekoran video, napredne mogućnosti kamere, neverovatan zvuk, savršena optimizacija i Intel® u srcu, čine da Tesla tablet može da se uporedi sa uređajima iz premium cenovne klase. Samo što je povoljniji.




7.85 inča IPS pane

I SLIKA I PRILIKA
Teslin IPS ekran zasnovan je na najkvalitetnijem tipu matrice panela. Verna slika je još jedan od razloga zbog kojih je Tesla tablet odlična prilika za kupovinu.

OBJEKTIVAN IZ SVAKOG UGLA
Uz odličnu rezoluciju (1024x768), besprekoran kontrast i čiste i živopisne boje iz svih uglova gledanja - po ovako pristupačnoj ceni nigde nećete dobiti kvalitetniji prikaz.

MOĆAN
PowerVR SGX544 grafički procesor podržava Full HD video, pružajući nezaboravno gaming iskustvo i uživanje u vrhunskom multimedijalnom doživljaju.




Baterija

ŠTEDLJIV
Uz skaliranje potrošnje energije po potrebi, Intel® Boost Performance tehnologija je vodeća kada su u pitanju štednja i ekonomična upotreba tableta.

AUTONOMAN
Specifična, inovativna baterija (3.7V/3750mAH) omogućava visoku autonomiju Tesla tableta, uz samo jedno punjenje.

OPTIMIZOVAN
Zahvaljujući energetskoj efikasnosti i vrhunskoj softverskoj optimizaciji uređaja, baterija traje čak oko 60% duže od mnogih koje se nalaze u tabletima istog, ali i znatno višeg cenovnog ranga.




Povezivanje

NAVIGACIJA U BEZBROJ SITUACIJA
Lična navigacija uz pomoć GPS-a, bilo da je u pitanju pešačenje, planinarenje, vožnja ili plovidba, postala je neodvojivi deo savremenog života. I ono što ga olakšava.

TESLA JE SVE ZAPOČEO
Tesla je začetnik bežičnog prenosa energije za razmenu informacija, a Tesla tablet svakako podrazumeva i Bluetooth tehnologiju.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.