Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Blaupunkt Radio Sat FM/PLL CR6OR

Blaupunkt CR6OR radio sa budilnikom ima funkciju dvostrukog alarma (mogućnost podešavanja dva vremena buđenja) i funkciju odlaganja (od 5 do 60 minuta), što će čak i najveći spavači ceniti.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2

Cena sa PDV: 3599 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 37764

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.49 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Blaupunkt

Brend: Blaupunkt

Karakteristike proizvoda: Blaupunkt Radio Sat FM/PLL CR6OR

Blaupunkt Radio Sat

PLL FM tjuner sa 10 memorijskih stanica

Sat sa dvostrukim alarmom

Veliki LED displej

Alarm radio ili zujalica

Napajanje: DC 5 V

Dimenzije: 198 x 66 x 39 mm

Opis proizvoda: Blaupunkt Radio Sat FM/PLL CR6OR

Ustajanje ujutru jedna je od onih svakodnevnih aktivnosti koje baš i nisu nikome omiljene. Međutim, jutarnje buđenje ne mora uvek biti povezano sa upornim, neprijatnim, zvonjavam budilnika. Koliko bi vam početak dana bio prijatniji kada bi vas probudili zvuci omiljenih pesama ili radio programa.

Blaupunkt CR6OR radio sa budilnikom ima funkciju dvostrukog alarma (mogućnost podešavanja dva vremena buđenja) i funkciju odlaganja (od 5 do 60 minuta), što će čak i najveći spavači ceniti. Takođe je vredno napomenuti da sa modelom CR6OR možete podesiti tip alarma kojim želite da se probudite. Možete birati između klasičnog zvuka ili omiljene radio stanice. Sa drugim režimom alarma za buđenje, početak dana ćete sigurno dočekati sa osmehom na licu.

Blaupunkt CR6OR radio sa budilnikom, kao što i samo ime kaže, ima ugrađen FM radio sa digitalnim PLL sintisajzerom i mogućnost čuvanja 20 stanica u svojoj memoriji. Sa ovom funkcijom, ne morate da pretražujete sve frekvencije svaki put kada uključite uređaj da biste pronašli svoju omiljenu.

Kompaktna veličina i veliki, jasno vidljiv LCD ekran, sa narandžastim pozadinskim osvetljenjem, čine ovaj proizvod savršenim kućnim satom. Pored toga, da bi se obezbedila savršena vidljivost i danju i noću, radio budilnik ima višestepeno podešavanje pozadinskog osvetljenja.

Blaupunkt je nemački brend osnovan 1924. Plava tačka u njegovom logotipu je bila prepoznatljivo obeležje za visokokvalitetnu elektronsku opremu skoro 100 godina. Vremenom je Blaupunkt proširio svoju ponudu na fotonaponske sisteme i toplotne pumpe.
1960-ih i 1970-ih godina, Blaupunkt je postao jedan od vodećih nemačkih proizvođača auto-radija i auto audio opreme. Godine 1983. počeo je da prodaje ugradne CD plejere za automobil. Nakon preuzimanja 2011. godine, sva proizvodnja prebačena je u Kinu, ali je Blaupunkt do danas ostao visokokvalitetna opcija za sve koji traže pouzdane i praktične elektronske uređaje.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.