Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Multifunkcionalni kuhinjski mikser sa posudom Clatronic KM 3711 mint 5L 1100W

Ovaj elegantni mikser sa snažnim motorom od 1100 W i mogućnošću prilagodljive kontrole brzine će vas osvojiti svojom sposobnošću da brzo i efikasno nosi sa svim vrstama testa, pružajući vam potpunu kontrolu i jednostavnost u kuhinji.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2

Cena sa PDV: 15999 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 37829

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 4.20 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Clatronic

Brend: Clatronic

Karakteristike proizvoda: Multifunkcionalni kuhinjski mikser sa posudom Clatronic KM 3711 mint 5L 1100W

Multifunkcionalni kuhinjski mikser sa posudom

Model: Clatronic KM 3711

Boja: mint pastelna

Kapacitet: 5 L

Dimenzije: V-360 mm, Š-410 mm, D-250 mm

Snaga: 1100 W

Varijabilna kontrola brzine

Posuda za mešanje od nerđajućeg čelika

Mutilica od nerđajućeg čelika za vazdušasto testo i mućenje snega od belanaca

Aluminijumska kuka za mešenje testa pogodna za teško testo

Uklonjivi providni poklopac (zaštita protiv prskanja smeše van posude)

Neklizajuća stopa sa donje strane

Opis proizvoda: Multifunkcionalni kuhinjski mikser sa posudom Clatronic KM 3711 mint 5L 1100W

Predstavljamo vam Clatronic KM 3711 multifunkcionalni kuhinjski mikser sa posudom, jedinstveni uređaj koji će unaprediti vaše kulinarsko iskustvo na sasvim novi nivo. Ovaj elegantni mikser dolazi u pastelnoj mint boji, ističući se ne samo svojim atraktivnim dizajnom, već i visokim performansama.

Snažan motor od 1100W obezbeđuje brzo i efikasno mešanje, bilo da pripremate lagane smese ili teška testa sa kvascem. Varijabilna kontrola brzine omogućava vam potpunu prilagodljivost, bez predefinisanih novoa brzine, dajući vam potpunu kontrolu nad procesom mešanja.

Nerđajuća čelična posuda zapremine 5 litara idealna je za pripremu većih količina, omogućavajući vam da napravite od 2.5 do 3 kg testa u jednom ciklusu. Aluminijumski nastavak za mešanje osigurava ravnomerno mešanje čak i kod većih količina testa, dok aluminijumska kuka za mešenje testa savršeno nosi sa težim testima, poput hlebnog testa.

Mobilna ruka sa mehanizmom za postavljanje nastavaka omogućava vam prilagođavanje ugla mešanja za 35°, pružajući vam dodatnu fleksibilnost tokom kuvanja. Sistem zaključavanja i otključavanja ruke čini postavljanje i uklanjanje nastavaka brzim i jednostavnim.

Dodatne sigurnosne karakteristike uključuju sigurnosno strujno kolo, dok providni poklopac sa mogućnošću uklanjanja štiti od prskanja smeše van posude. Ovaj poklopac ima i manji otvor koji vam omogućava dodavanje sastojaka tokom mešanja, čineći proces još praktičnijim. Poklopac se može ukloniti ukoliko vam u radu nije potreban. Velika stabilnost obezbeđena je stopom sa donje strane koja se prilepljuje za podlogu, čime se eliminišu potencijalni pokreti i vibracije tokom rada uređaja.

Oslobodite svoju kreativnost u kuhinji uz ovaj pouzdan i efikasan uređaj koji će postati neizostavan deo vaše kulinarske avanture.

Preporučeni recepti

Sunđerasta tekstura (osnovni recept)
Sastojci:
250 g omekšanog putera ili margarina, 250 g šećera, 1 kesica šećera od vanile i aroma od limuna, 1 prstohvat soli, 4 jaja, 500 g pšeničnog brašna, 1 kesica
praška za pecivo, oko 1/8 litra mleka.
Priprema:
Brašno i ostale sastojke sipajte u posudu, tretirajte mešačm 30 sekundi na brzini 1, zatim 3 minuta brzinom 3. Namastite posudu za pleh ili ga obložite
papirom za pečenje, sipajte testo i ispecite. Pre vadenja iz rerne, proverite da li je pečeno. Čačkalicom ubodite u centar kolača. Ako se ništa ne zalepi za čačkalicu pečeno je. lzvadite testo na rešetku kako bi se ohladilo.
Klasična rerna:
Toplota: električna pećnica: gornji i doniji grejač 175-200°, gasna rerna: nivo 2-3
Vreme pečenja: 50-60 minuta
Ovaj recept možete prilagoditi Vašem ukusu, npr. dodati 100g suvog grožđa ili 100g oraha ili 100g rendane čokolade.

Rolnice sa semenkama lana
Sastojci:
500-550 g pšeničnog brašna, 50g semenki lana, 3/8 litra vode, 1 svež kvasac 40g), 100g surutke sa malim sadržajem masti, dobro oceđene, 1 kašičica soli.
Za premazivanje: 2 kašičice vode.
Priprema:
Potopite lan u 1/8 litre mlake vode. Ostatak mlake vode (1/4 litre) sipajte u posudu izmrvite kvasac u vodu, dodajte surutku i dobro sve izmešajte kukom za testo
Kvasac mora potpuno da se rastvori. Brašno sa natopljenim lanenim semenkama i soli sipajte u posudu. Mesite brzinom 1, pa prebacite na brzinu 2 i mesite dodatnih 3-5 minuta. Prekrijte testo i ostavite na toplom mestu oko 45-60 minuta. Premesite, izvadite iz posude i oblikujte 16 loptica. Pleh obložite papirom za pečenje. Poređajte rolnice, ostavite da stoje još 15 minuta, premažite toplom vodom i pecite.
Klasična rerna:
Zagrevanje: električna rerna: gornji i donji grejač 200-220°(za predzagrevanjem 5 minuta), gasna rerna: nivo 2-3
Vreme pečenja:30-40 minuta

Recept za Čokoladnu Mousse tortu
Sastojci:
Slatka pavlaka: 300 ml, čokoladna glazura: Oko 200 g do 250 g, jaja: 3-4 komada, šećer: Oko 100-150g, šećer od vanile: 1-2 kašičice, brendi ili rum: 1-2 supene kašike, prstohvat soli
Priprema:
U posudi ulupajte slatku pavlaku koristeći mutilicu za jaja, uklonite iz posude, pa ostavite na hladnom mestu. Istopite čokoladnu glazuru prateći instrukcije sa pakovanja ili 3 minuta u mikrotalasnoj pecnici od 600 W. U međuvremenu, u posudi sa mutilicom za jaja, ulupajte jaja, šećer, šećer od vanile, brendi ili rum i so dok ne postane penasto. Dodajte otopljenu čokoladnu glazuru i mutite brzinom 4-5. Sačuvajte deo ulupane pavlake za kraj i ostatak pavlake dodajte smesi i mutite koristeći pulsiranje. Ukrasite preostalim delom slatke pavlake i služite rashladeno.
Vreme hlađenja može varirati, ali obično je potrebno nekoliko sati ili preko noći da se torta dovoljno stegne i postigne željena tekstura.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.