Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Nosiljka za bebe 805 teget

Dolazi sa sigurnosnim kaišem i jednom ramenom trakom kako bi se pružila dodatna podrška, možete ih koristiti zajedno ili odvojeno, u zavisnosti od potreba.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2

Cena sa PDV: 2899 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 37905

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 3.50 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: CNPNA Group

Brend: CNPNA Group

Karakteristike proizvoda: Nosiljka za bebe 805 teget

Nosiljka za bebe

Boja: teget

Obim struka: podesiv od 70-118 cm

Materijal: poliester, PP

Nosivost: 15 kg

Površina jezička dizajnirana sa 15mm mekanom sunđerom i neklizajućim silikonom

Unutrašnji prostor za odlaganje sa džepom za flašicu i džepom sa rajsferšlusom na pojasevima

Dvostruko osigurana jakim Velcro trakama i profesionalnom kaišem za penjanje

Dolazi sa sigurnosnim kaišem i jednom ramenom trakom kako bi se pružila dodatna podrška, možete ih koristiti zajedno ili odvojeno, u zavisnosti od potreba

Opis proizvoda: Nosiljka za bebe 805 teget

Materijal: Nosiljka za kukove izrađena je od visokokvalitetnog poliesterskog materijala, mekog i prijatnog za kožu, ne sadrži štetne supstance, pruža najnežniju negu bebama. Jezičak je napravljen od sigurnog PP materijala, lagan je i teško se deformiše, pruža veliku udobnost za vas i bebu. Obim struka je podesiv od 70-118 cm.

Garancija bezbednosti: Dolazi sa sigurnosnim kaišem koji pruža dodatnu podršku i bezbednost kako bi se sprečilo da beba padne, a sa jednom ramenom trakom kako bi se smanjio pritisak na struku. Dvostruko je osigurana jakim Velcro trakama i profesionalnom kaišem za penjanje, a najveći kapacitet nosivosti nosiljke je 15 kg, što je bezbedno za upotrebu.

Ergonomski dizajn: Ergonomski dizajn usklađuje sile ramena, struka i abdomena kako bi se postiglo udobno nošenje. Dizajn nagiba površine na jezičku omogućava telu bebe da se prirodno prilagodi roditeljima, što ne samo da povećava udobnost i sigurnost bebe, već i smanjuje pritisak na stomak roditelja.

Praktični detalji: Površina jezička je dizajnirana sa 15mm mekanom sunđerom i neklizajućim silikonom, vrlo udobnom i sigurnom za sedenje bebe. Ima unutrašnji prostor za odlaganje, a takođe je dizajniran sa džepom za flašicu i džepom sa rajsferšlusom na pojasevima, što je pogodno za izlaske jer se lako mogu smestiti dečiji proizvodi, telefoni, flašice, itd.

Dolazi sa sigurnosnim kaišem i jednom ramenom trakom kako bi se pružila dodatna podrška, možete ih koristiti zajedno ili odvojeno, u zavisnosti od potreba.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.