Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Skylanders Trap Team Starter Pack Nintendo Wii 87039EG

Novi Skylanders Trap Team! Kaos nastavlja sa terorisanjem Skylands-a i smišlja nove podlosti, dok Skylandersi imaju novo oružje... Starter pack za tvoj Nintendo Wii!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 98
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Igrice za Nintendo Wii

Šifra Proizvoda: 37918

Poslednja cena bila je: 2499 din

Karakteristike proizvoda: Skylanders Trap Team Starter Pack Nintendo Wii 87039EG

Skylanders Trap Team

Starter Pack

Isključivo za Nintendo Wii

Komplet sadrži:

- Igricu

- 2 Skylanders figurice

- Portal

- Kartice

Nije namenjeno deci ispod 6 godina starosti!

Opis proizvoda: Skylanders Trap Team Starter Pack Nintendo Wii 87039EG

Novi nastavak Skylanders-a - Trap Team! Kaos nastavlja sa terorisanjem Skylands-a, otkrio je lokaciju drevnog Cloudcracker zatvora koji je napravljen od magične supstance Traptaniu. On nastoji da iz zatvora pusti razbojnike kako bi pobedio Skylander-e.
Trap Team Skylandersi imaju novo oružje a to su zamke za razbojnike uz pomoć kojih će morati da ih vrate u drevni Cloudcracker zatvor.

Sa Skylanders Trap Team igrom, Portal masteri imaju mogučnost da traže iI pobeđuju neprijatelje u celom Skylandu, njihovim izvlačenjem iz igre i prebacivanjem u stvarni svet - svoju dnevnu sobu, hvatajući ih u magične zamke. Igrači mogu vratiti neprijatelje nazad u igru igrajući kao neprijatelji u borbi protiv zla. Igra će sadržati Traptanium Portal (portal moći), novi prsten magične energije koji dopušta deci ne samo da ožive svoje Skylanderse već da uz pomoć magije zarobe neprijatelje koristeći nove Zamke. Kada poraze zlikovca, igrači će biti u mogućnosti da postave zamku na novi portal moći i zarobe ih. Takođe, moći će da čuju neprijatelja unutar zamke, inovacija koja zaista oživljava igračke.Ovaj nov i uzbudljiv model igranja daje igračima mogućnost zamene između igranja kao Skyladers heroj ili neprijatelj u bilo kom trenutku, stvarajući zabavan i jedinstven tag team gameplay. Pored toga, za zabavu i kooperativne avanture na svim konzolnim sistemima igre, fanovi mogu nositi svoje zamke i Skylanders junake kod svojih prijatelja.

Već generacijama, Skylandersi koriste svoje magične moći i oružje kako bi zaštitili Skylands. Ali sada, zli tiranin po imenu Kaos ih je zamrzao i proterao na Zemlju. Samo vi možete da ih stavite na Portal Moći i oživite ih u svom svetu kako bi spasli Skylands zauvek.

Smrznuti u našem svetu... Živi u svom... Skylanders su specijalne akcione figure koje oživljavaju na svoj način kada ih staviš na portal moći! Uđi u novu avanturu i spreči Kaosa d preuzme kontrolu nad drevnom armijom robota! Uskoči u arenu za borbu! Izazovi svoje prijatelje da vidite ko je gospodar Portala! Naići ćeš na različite oblike igre, mape, opasnosti...

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.