Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Seme za Spanać matador 10 kesica Villager 008406

Ako hoćete brže da razmišljate jedite spanać, poručuju nutricionisti. Ako hoćete da imate dobro varenje, krvnu sliku i normalan holesterol, opet jedite spanać. Za dobar vid i oči bez katarakte, takođe je važan spanać...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 355 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 38008

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.01 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Villager

Brend: Villager

Karakteristike proizvoda: Seme za Spanać matador 10 kesica Villager 008406

Seme za Spanać matador Villager

Spinacea oleracea

Pakovanje: 10 kesica

Setva: mart - april, avgust - septembar

Ubiranje ploda: oktobar-jun

Saditi prema uputstvu sa pakovanja

Opis proizvoda: Seme za Spanać matador 10 kesica Villager 008406

Spanać, koji u sto grama ima čak 1.400 miligrama mineralnih sastojaka, predstavlja hranu izbora tokom cele godine za zdrave krvne sudove i srce, dobru krvnu sliku, čišćenje organizma.
Ako hoćete brže da razmišljate jedite spanać (Spinacia oleracea), poručuju nutricionisti. Ako hoćete da imate dobro varenje, dobru krvnu sliku i normalan holesterol, opet jedite spanać. Za dobar vid i oči bez katarakte, takođe je važan spanać...
Zbog velikog prisustva obilja minerala i vitamina, spanać zovu kraljem povrća. Samo u sto grama ima oko 1.400 miligrama mineralnih sastojaka. Spanać je izvanredan izvor vitamina C i beta karotena. Za zadovoljavanje dnevnih potreba dovoljna je šolja kuvanog spanaća. Dobar je izvor i folata, vitamina iz B grupe, koji igra važnu ulogu u smanjenju nivoa homocisteina u krvi, sastojka za koji se veruje da, ukoliko je prisutan u visokoj koncentraciji, može da poveća mogućnost za srčani udar. Srce čuva i magnezijum, mineral važan za održavanje normalnog krvnog pritiska. A retko koja biljka ima 56 miligrama ovog minerala, kao što to ima spanać. Malobrojne su i biljke koje imaju više gvožđa.

Spanać treba jesti i zbog vitamina K, važnog saveznika u održavanju zdravlja kostiju. Vitamin K je bitan za pravilan proces mineralizacije kostiju, odnosno za zdrave i čvrste kosti. Treba ga jesti i zbog kalcijuma, natrijuma, fosfora, mangana, bakra, cinka, joda, kobalta. Zbog zavidnog prisustva celuloze, spanać je dragocen za varenje i čišćenje organizma.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.