Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Rowenta ručni usisivač AC 881

Praktičan usisivač bez obzira da li Vam je potreban za čišćenje automobila, uklanjanje prašine sa nepristupačnih delova ili skupljanje mrva sa stola.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 119
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Ručni i stoni usisivači

Šifra Proizvoda: 3810

Poslednja cena bila je: 7349 din

Karakteristike proizvoda: Rowenta ručni usisivač AC 881

Rowenta ručni usisivač AC 881

Usisava tečnu i suvu materiju

Autonomija: 18 minuta

12V

Nivo buke: 77 dB

Mekana drška

Opis proizvoda: Rowenta ručni usisivač AC 881

Praktičan usisivač bez obzira da li Vam je potreban za čišćenje automobila, uklanjanje prašine sa nepristupačnih delova ili skupljanje mrva sa stola. Usisivač je ergonomski dizajniran, lagan, a prednji deo - nos je sužen u odnosu na ostatak tela usisivača tako da uz pomoć ovog usisivača možete usisati krajnje nepristupačna mesta.

Na aparatu se nalazi kontrolna lampica, koja je indikator napunjenosti baterija tako da ćete uvek znati kada su baterije potpuno napunjene i spremne za pogon motora usisivača. Adapter (transformator) koji se uključuje u struju takođe je sastavni deo baze usisivača. Usisivač je lepo dizajniran i može stajati na bazi u vertikalnom položaju ili se pak može montirati na zid, materijal koji je potreban za montiranje na zid nije uključen u paket. Usisivač je opremljen finim filterom za prašinu koji je trajan i može se prati vodom.

Ne dozvolite sebi da Vas komšija tuži zbog mrvica koje ste mu prosuli na terasu ili da Vam se zapuši kada od mrvica, usisajte svoj automobil kako bi ostao isti lepotan kao kada ste ga kupili, AC 881 je sve što Vam je potrebno u borbi protiv prljavštine u okolnostima koje smo naveli.

Obezbeđeno je detaljno uputstvo na srpskom jeziku, a garancija je dve godine.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.