Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Metalac ekspres lonac 7 litara 99857

Ekspres lonac zapremine 7 litara. Ima višestruki sistem zaštite korisnika. Kuvajte ukusna jela brzo i lako.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 163
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: POSUDJE METALAC

Šifra Proizvoda: 38144

Poslednja cena bila je: 15466 din

Karakteristike proizvoda: Metalac ekspres lonac 7 litara 99857

Metalac

Ekspres lonac

Zapremina: 7 litara

Visina (mm): 165

Prečnik (cm): 24

Materijal: Emajl

Materijal: Inox

Poklopac

Održavanje: Ručno i mašinsko pranje

Pogodna za električne ringle, gasne ploče, staklo-keramičke ploče, halogeno-keramičke ploče i indukciono grejanje

Visok kvalitet

Lako se čisti i održava

Opis proizvoda: Metalac ekspres lonac 7 litara 99857

Ekspres lonac M-INOX napravljen je od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika 18/10, lako se čisti i održava i vek mu je skoro neograničen.
Ima akutermno dno debljine 8mm koji je odličan akumulator toplote.
Anatomske ručice, modernog dizajna, omogućuju komfornost i sigurnost pri rukovanju.
Radni ventil je težinski, što ga čini sigurnim i dugotrajnim, a postavljen je u centru kupole poklopca gde je najmerodavniji pritisak.
Višestruka sigurnost – ekspres lonac M-INOX ima četiri sistema zaštite čime se omogućava sigurno i brzo pripremanje hrane:
a) Ventil za otpuštanje pritiska/otpusni ventil (br.14) – obezbeđuje da se ne prekorači maksimalni radni pritisak u loncu, koji je dozvoljen prema međunarodnim propisima. Ventil je ugrađen u sistem za otpuštanje pritiska u loncu (ispod ručice sa dugmetom).
b) Radni ventil (br.8) – težinski ventil (aktivira se kada pritisak u loncu savlada težinu ventila) koji je postavljen na sredini poklopca i ima zadatak da ispušta višak pare iz lonca kada je postignuta max temperatura i pritisak kuvanja. Početak izlaženja pare, koje je praćeno igranjem i šištanjem (kroz otvore sa strane) ovog ventila, je i početak kuvanja hrane, tako da se od ovog trenutka meri vreme kuvanja.
c) Sigurnosni ventil (br.5)- ovaj ventil se aktivira u neželjenom slučaju kada nisu u funkciji radni i otpusni ventil. Ako se to dogodi, on omogućava prolaz suvišnog pritiska kroz bočne otvore uređaja za apsorbovanje toplote.
d) Sigurnosni otvor (sa strane poklopca) – u najgorem slučaju, kada sva tri ventila nisu u funkciji, pritisak u posudi će rasti do određenog trenutka (p = 3bar) Kada se to desi, pritisak u loncu će pomeriti silikonsku zaptivku na dole i otvoriti sigurnosni otvor, tako da će višak pare nesmetano izaći van. Zbog toga lonac treba uvek postaviti tako da sigurnosni otvor bude suprotno od rukovaoca. Na ovaj način je obezbeđena max.sigurnost za rukovaoca.

Otvaranje i zatvaranje ekspres lonca:
a) Bezbedno zatvaranje ekspres lonca – zatvaranje poklopca se vrši preko bajonet sistema (peraja na loncu i povijeni delovi na poklopcu) koji je trenutno najbezbedniji sistem na tržištu
b) Sigurnosni sistem za otvaranje- ovaj sistem sprečava da se lonac otvori dok se ne aktivira ventil za otpuštanje da oslobodi pritisak u loncu.
Spoljašnja površina lonca je visoko polirana (mirror polishing) a unutrašnja je urađena u satenu (saten finish).
Ekspres lonac je urađen prema evropskom standardu EN12778.

Metalac Posuđe ima status jednog od najboljih proizvođača posuđa u Evropi sa dugom tradicijom kvaliteta i pouzdanosti. Zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda i pouzdanosti u poslovanju, najveći deo proizvodnje emajliranog posuđa odlazi kupcima širom sveta. Proizvodi emajlirano, teflonizirano i inox posuđe.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.