Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

WoodyLand Perlice za pravljenje nakita 90270

Veoma lep set kockica sa slovima i perlica različitih oblika i boja od kojih će dete moći da napravi unikatan nakit - ogrlice, narukvice... Igračka je izrađena od drveta.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 159
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Muzičke i kreativne igračke

Šifra Proizvoda: 39401

Poslednja cena bila je: 2569 din

Karakteristike proizvoda: WoodyLand Perlice za pravljenje nakita 90270

WoodyLand

Perlice za pravljenje nakita

Materijal: drvo

Igračka podstiče razvoj finih motoričkih veština, logičke inteligencije i samopouzdanja kod dece

Igračka je namenjena deci starijoj od 3 godine

Opis proizvoda: WoodyLand Perlice za pravljenje nakita 90270

Predivan set kockica sa slovima i perlica različitih oblika i boja od kojih će dete moći da napravi unikatan nakit - ogrlice, narukvice... Igračka je izrađena od drveta.

Fine motoričke veštine su veštine koje zahtevaju preciznost, kao na primer uzimanje predmeta između kažiprsta i palca, korišćenje prstića da se predmet okrene, usana i jezika da se okusi i oseti predmet... Ovde spadaju igračke koje mogu da se stiskaju, sorteri, figure, igračke koje se uklapaju, kocke, puzzle, bockalice...

Logička inteligencija je sposobnost da se napravi veza između delova informacija. Igračke kao što su slagalice, kocke i sl. učvršćuju detetovo logično razmišljanje, sekvence, koncept, uslovljenost i naposletku rešen problem. Ovde spadaju slagalice, kocke i igračke koje zahtevaju ponavljanje postupaka.

Samopouzdanje je sveukupni osećaj sopstvenog postignuća i vrednosti deteta, koje dobija od važnih osoba iz svoje okoline. Kada dete uspe da reši zadatak koji mu postavlja igračka, oseća se dobro. To mu pomaže da učvrsti samopouzdanje i više ceni sebe. Ovde ubrajamo igračke koje postavljaju zadatak kao što su kocke, slagalice, konstruktivne igračke, igračke koje zahtevaju ponavljanje postupaka, sortere...

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.