Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Sobni bicikl sa naslonom Atlas X-plorer

Sobni bicikl sa naslonom. Osam stepeni ručno podesivog otpora sa zamajcem od 6kg dovodi do poboljšanja Vašeg kadiovaskularnog sistema, jačanja muskulature i sagorevanja viška kalorija.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 85
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Sobni Bicikli

Šifra Proizvoda: 39567

Poslednja cena bila je: 41999 din

Karakteristike proizvoda: Sobni bicikl sa naslonom Atlas X-plorer

Sobni bicikl sa naslonom

Atlas X-plorer

Ručno podešavanje otpora

Zamajac 6kg

Praćenje pulsa pomoću ugrađenih senzora

Kompjuter pokazuje sledeće vrednosti: vreme, brzinu, udaljenost, potrošnju kalorija, puls, brojač okretaja u minuti, a poseduje i funkcju scan

Maksimalna dozvoljena težina vežbača: 120kg

Točkići za lakši transport

Opis proizvoda: Sobni bicikl sa naslonom Atlas X-plorer

Sobni bicikl s naslonom Atlas svojim je optimalnim performansama i ergonomskim dizajnom stvoren za ostvarivanje zadatih ciljeva.

Osam stepeni ručno podešavanog otpora pruža široki raspon opterećenja, koje u kombinaciji sa zamajcem od šest kilograma dovodi do poboljšanja Vašeg kadiovaskularnog sistema, jačanja muskulature i sagorevanja viška kalorija.

Postignite maksimum iz svog treninga nadzirući otkucaje srca uz pomoć ugrađenih senzora za merenje pulsa.

Ova robusna sprava namenjena je za korisnike do 120 kg. Ostanite u ciljanoj kardio zoni za maksimalni rezultat sa ugrađenim senzorima za merenje pulsa koji će Vam pomoći u kontroli otkucaja srca za vreme treninga. Pronađite svoj optimalni položaj prilagođavajući udobno sedište sa naslonom koje podupire kičmu pa postignite željeni rezultat na što udobniji i za vaše telo povoljniji način. Pedale sa dodatnim remenom dizajnirane su da drže vaša stopala na mestu osiguravajući stabilnost prilikom vežbanja. Sa ugrađenim točkićima za lakši transport lako i jednostavno ćete rukovati spravom.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.