Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

GPS Navigacija Garmin Nuvi 2797 LMT EU 7 inča karte Evrope 010-01061-10

Navigacioni sistem sa ekranom dijagonale 7 inča. Sadrži karte cele Evrope koje se besplatno ažuriraju. Bluetooth tehnologija za hands free telefoniranje.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 84
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Navigacioni GPS uređaji

Šifra Proizvoda: 39608

Poslednja cena bila je: 49590 din

Karakteristike proizvoda: GPS Navigacija Garmin Nuvi 2797 LMT EU 7 inča karte Evrope 010-01061-10

GPS Navigacija

Garmin Nuvi 2797 LMT EU 010-01061-10

7-inčni ekran

Dodatni moduli: TrafficTrends™, myTrends™, lane assist, junction view, kompatibilan sa Android smartphone

Bluetooth tehnologija za hands free telefoniranje i pozivanje brojeva iz imenika ili baze podataka uređaja.

Učitana karta cele Evrope, uključena doživotna nadogradnja karte Evrope

Trip computer: pređeni put, timer, prosečna i maksimalna brzina, vreme stajanja, vreme kretanja

Visokoosetljivi GPS prijemnik

Težina: 352 g

Dimenzije: 18.7 x 11.4 x 2.3 cm

Antena: integrisana

Interna Litjum-jon baterija

Komplet sadrži:

- Uređaj

- detaljne karte cele Evrope

- doživotna nadogradnja karte Evrope

- 12V adapter s FM traffic prijemnikom

- vakuumski nosač za vetrobran

- USB kabl

- kratko uputstvo za korišćenje

Opis proizvoda: GPS Navigacija Garmin Nuvi 2797 LMT EU 7 inča karte Evrope 010-01061-10

Nova Advanced serija nudi dodatne funkcije za navođenje, kao što su nova Real Directions™ funkcija, Active Lane Guidance funkcija i saobraćajne informacije u realnom vremenu sa glasovnim porukama ukoliko koristite jedan od EFIGS jezika. Nova “Real Navigation” funkcija pomoći će vam da lakše nego ikad prije pratite smer i ostanete na ruti. Umesto dosadašnjeg korišćenja samo imena ulica, Garmin Real Directions™ koja navodi na realan i intuitivan način, vodi vozače poput prijatelja govoreći im da skrenu kod poznatog znaka, zgrada, znakova stop ili ulične rasvete. Npr., ova će funkcija reći vozačima skrenite nakon McDonalds-a ili skrenite levo nakon stuba javne rasvete. Sa ovakvim navođenjem vozači su sigurni da idu u pravom smeru, pa se mogu usredsrediti na put bez da čitaju saob. znakove. Garmin Real Directions™ funkcija oslanja se na visokokvalitetnu NAVTEQ® kartografiju kako bi se osigurala tačnost podataka.

Tu je i nova Active Lane Guidance funkcija koristi kombinaciju glasovnih uputstava i animacijski prikaz saob. trake kako bi pouzdano pripremila korisnike na izlazak s autoputa ili na preusmeravanje. Na većim ekranima određenih nüvi uređaja, Active Lane Guidance prikazuje animirane grafike pored prikaza karte koje koriste svetle strelice ukazujući da je za odgovarajuću saobraćajnu traku potrebno napraviti zaokret.

Takođe, novu liniju nüvi uređaja krasi novi dizajn.

Novo i usavršeno korisnički interfejs, uz prikaz rute daje i dodatne informacije u slajdovima kao što su tačke od interesa duž rute i stanje u saob. u realnom vremenu. Nova "Uoči" funkcija nudi jednostavan pristup obližnjim tačkama od interesa. Ova funkcija pojavljuje se duž rute i neprestano daje informacije o obližnjim uslugama uključujući restorane, benzinske postaje, bolnice i trgovine.

Novi i jednostavan način za ažuriranje softvera vašeg nüvi uređaja donosi vam opcija Garmin Express. Potrebno je samo učitati besplatni softver kako bi mogli uraditi nadogradnju softvera za celi vek trajanja vašeg nüvi uređaja. Garmin Express takođe omogućuje jednostavan način nadogradnje karata, izradu sigurnosnih kopija ili prenos podataka i učitavanje sadržaja kao što su besplatne ikone vozila, glasovi i kontrolne ploče.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.