Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

GPS Navigacija Garmin Dezl 560 LMT 5 inča karte Evrope 010-00897-10 8880

Savremen navigacioni sistem sa ekranom dijagonale 5 inča. Sadrži karte cele Evrope koje se besplatno ažuriraju. Ima Lane Assist (biranje vozne trake) i Junction Viev funkciju.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 77
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Navigacioni GPS uređaji

Šifra Proizvoda: 39610

Poslednja cena bila je: 58890 din

Karakteristike proizvoda: GPS Navigacija Garmin Dezl 560 LMT 5 inča karte Evrope 010-00897-10 8880

GPS Navigacija

Garmin Dezl 560 LMT 010-00897-10 8880

Trip computer: Pređeni put, timer, prosečna i maksimalna brzina.

Dodatni moduli: Preinstalirani Travel Kit - preglednik slika, ecoRoute™, fotonavigacija, svetski sat, konvertor jedinica, kalkulator, 3D prikaz zgrada i terena, lane assist (pomoć u izboru vozne trake i prikaz ograničenja brzine na većim saobraćajnicama).

Podrška za karte: preko SD memorijskih kartica ili u internu memoriju. Isporučuje se sa Evropom i SCG Route kartom u internoj memoriji.

Rute: Automatsko kreiranje Turn-By-Turn ruta sa glasovnim navođenjem. Skladišti do 15 ruta.

Linije kretanja: Mogućnost prikaza linije pređenog puta.

Tačke: 1000

Visokoosetljiv GPS prijemnik

Dijagonala ekrana: 5 inča

Dimenzije: 13.7 x 8.3 x 1.5 cm

Interna Lithium-ion baterija

Komplet sadrži:

- Uređaj

- 12V/24V adapter s FM traffic prijemnikom

- nosač

- USB kabl

- kratke uputstvo na srpskom jeziku

- SCG Route licenca

Opis proizvoda: GPS Navigacija Garmin Dezl 560 LMT 5 inča karte Evrope 010-00897-10 8880

Sa učitanim detaljnim kartama koje omogućuju turn-by-turn navođenje, dēzl uređaje karakteriše podrška za kamionska ograničenja kao što su zadana visina vozila, težina, dužina, broj priključnih vozila i prevoz opasnog tereta. U jednom uređaju moguće je održavati više profila kamiona, te menjati aktivni profil po potrebi u bilo kom trenutku.Osim što sadrži posebne tačke od interesa za kamione sa popisom državnih servisa u slučaju kvara (NTTS - The National Truck & Trailer Services), dezl 560 upozorava na ograničenje brzine za kamione i koristi naprednu nuRoute ™ tehnologiju za planiranje i računanje rute kao i myTrends™ funkciju za predviđanje odredišta bez aktivacije rute, prikazujući vreme dolaska i najbolju rutu zasnovanu na bitnim saobraćajnim informacijama.

DEZL 560 LMT standardno dolazi sa Lane Assist (biranje vozne trake) i Junction Viev funkcijom koje omogućavaju foto-realističan prikaz narednih ukrštanja, ili izlaza sa autoputa kako biste na vreme mogli skrenuti u odgovarajuću putnu traku - što je posebno korisno prilikom prilaza složenim petljama.

Karakteristika dēzl uređaja je podrška za kamionska ograničenja kao što su zadana visina vozila, težina, dužina, broj priključnih vozila i prevoz opasnog tereta. Jednostavno unesite svoj profil vozila i dēzl će vas navoditi proverenim putem za vaš kamion. U jednom uređaju moguće je održavati više profila kamiona, te menjati aktivni profil po potrebi u bilo kom trenutku.

Garmin dēzl je prenosiv i višestruko primenjiv uređaj tako da način rada za kamion može biti jednostavno promenjen u način rada za automobil ili karavan.

dezl 560 LMT isporučuje se sa učitanom CityNavigator kartom cele Evrope, vaučerom za besplatan update karte Evrope dok je uređaj u funkciji, kao i kartom SCG Route u internoj memoriji

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.