Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Profesionalna motorna traka za trčanje X-plorer GEO8

Snaga motora: 3.5KS, traka je namenjena profesionalnoj upotrebi, podržana masa korisnika 135KG, dimenzije sprave u cm: 187 x 83 x 150, dimenzije staze za trčanje u cm: 142 x 51

Ocena Posetilaca Broj ocena: 81
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Trake Za Trčanje

Šifra Proizvoda: 39829

Poslednja cena bila je: 149990 din

Karakteristike proizvoda: Profesionalna motorna traka za trčanje X-plorer GEO8

Motorna traka za trčanje X-plorer GEO8

Sklopiva traka radi odlaganja

Točkići za lakši transport

Namena: Za profesionalnu upotrebu

Podesiva brzina u km/h: 0.8-18

Dimenzije sprave u cm: 187 x 83 x 150

Dimenzije staze za trčanje u cm: 142 x 51

Funkcije kompjutera:

vreme

brzina

pređena udaljenost (km)

potrošnja kalorija

merenje pulsa

ugrađen ventilator

MP3 priprema

Maksimalna težina korisnika u kg: 135

Podešavanje nagiba: kompjutersko

Podesivi stepeni nagiba: 0-12

Snaga motora u KS: 3.5

Vrsta kompjutera: električni kompjuter sa LCD ekranom

Opis proizvoda: Profesionalna motorna traka za trčanje X-plorer GEO8

Motor od 3 KS odgovoriće na sve Vaše zahteve. Motor odlikuje izuzetna snaga i izdržljivost. Širina staze trake od 142x51 cm u kombinaciji sa snažnim motorom omogući će Vam sigurno postizanje brzine od 0.8 - 18 km/h. Konstrukcija, dizajn i karakteristike trake za trčanje Xplorer Geo 8.0 prilagođene su i osobama višeg rasta i maksimalne težine do 135 kg. Sa tasterom za brzu kontrolu brzine postići ćete željenu brzinu u samo nekoliko sekundi. Traka za trčanje Xplorer Geo 8.0 koristi ASA inovativni sistem za maksimalno ublažavanje opterećenja na zglobove i leđa. Tasterom za kontrolisanje nagiba u rasponu od 0 - 12% prilagođavate intenzitet treninga, nivo izdržljivosti i potrošnju kalorija.
Kontrolišite potrošnju kalorija na velikom, lako čitljivom LCD ekranu koji Vam omogućava da ostanete u vrhunskoj formi prateći svoje rezultate. Pratite Vašu brzinu, nagib, vreme treninga, pređenu udaljenost, puls i potrošnju kalorija.
Ova traka za trčanje ima programiran meni sa 12 programa za vežbanje. „Run on earth“ aplikacija za Android / iOS uređaje namjenjena je spajanju Vašeg mobilnog uređaja / tableta na Xplorer Geo spravu putem Bluetooth veze što će Vam omogućiti jedinstven doživljaj treniranja. Pripremajte se za sledeći maraton, održavajte kondiciju ili regulišite telesnu masu u udobnosti sopstvenog stana. Vežbajte sa opterećenjem kao i na željenoj lokaciji sa automatski prilagodljivim nagibom do 12% koji se prilagođava u odnosu na odabrani teren. Uz Google Street prikaz karte i lokaciju po Vašem izboru imaćete doživljaj kao da trčite upravo tamo, na mestu koje ste oduvek želeli posetiti. Na taj način dodatno ćete se motivisati i skratiti vreme treniranja uz potrošnju kalorija. Sledeći ove jednostavne korake povezaćete Vaš uređaj sa Xplorer Geo trakom za trčanje:
A) Instalirajte „Run on Earth“ aplikaciju za Android ili iOS uređaj klikom na ponuđenu ikonu.
B) Koristeći Bluetooth vezu povežite svoj uređaj i Xplorer Geo traku za trčanje.
C) Spremni ste za treniranje!
NAPOMENA: tablet računar ili telefon se ne isporučuju sa trakom. Traka ima podršku za povezivanje mobilnih uredjaja koji podržavaju Android ili iOS operativne sisteme

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.