Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bright Starts Bebina prva igračka Gospođica Sova

Tvoja prva drugarica - ružičasta gospođica Sova! Ona voli da se grli i da zvoni, a u krilima krije zvečku i ogledalce! Igračka podstiče razvoj čula, veština fine motorike i osećanja kod dece Uzrast: od rođenja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 120
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Prve igračke za decu do 12 meseci

Šifra Proizvoda: 39864

Poslednja cena bila je: 1999 din

Karakteristike proizvoda: Bright Starts Bebina prva igračka Gospođica Sova

Bright Starts Bebina prva igračka Gospođica Sova SKU52032

Uzrast: od rođenja

Visina: ~ 15 cm

Materijal: tkanina sa mekim punjenjem

Različite teksture i vedre boje

Zvonce u igrački

Ogledalce i zvečka u obliku cvetova

Krila sove su džepići

Igračka podstiče razvoj čula, veština fine motorike i osećanja kod dece

Opis proizvoda: Bright Starts Bebina prva igračka Gospođica Sova

Tvoja prva drugarica - ružičasta gospođica Sova! Ona voli da se grli i da zvoni, a u krilima krije zvečku i ogledalce! Igračka podstiče razvoj čula, veština fine motorike i osećanja kod dece Uzrast: od rođenja.

Čula: Osnovna čula vida, dodira, sluha, mirisa - znači da igračka ohrabruje dečiju radoznalost izazivajući reakciju nekog od ovih čula i podstičuče ga da istražuje svet oko sebe. Igračke iz ove kategorije veoma su važne u prvim etapama dečijeg razvoja. Tu spadaju zvečke, glodalice i igračke različitih tekstura i zvučnih efekata.

Fine motoričke veštine: To su veštine koje zahtevaju preciznost, kao na primer uzimanje predmeta između kažiprsta i palca, donošenja predmeta do usta, korišćenje prstića da se predmet okrene, usana i jezika da se okusi i oseti predmet... Ovde spadaju igračke koje mogu da se stiskaju, sorteri, figure, igračke koje se uklapaju, kocke, puzzle, bockalice...

Osećanja: Zdravo dete treba da zna da izrazi i kontroliše svoja osećanja. Osećajući ljubav i zaštićenost dete razvija svoj osećaj sigurnosti. Igračke koje mogu biti detetov drugar i pomoći mu da izrazi svoje emocije su vrlo važne da dete spozna kako da komunicira sa svojom okolinom uz obostrano poverenje. Ovde se ubrajaju mekane igračke, igračke koje se mogu zagrliti, razne karakterne igračke (likovi).

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.