Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bright Starts Ogledalo za bebe Safari

Ogledalce, ogledalce! Ko sam ja? Bebi ogledalo sa ramom različitih tekstura, idealno za prve igre na stomaku, podstiče razvoj čula, samoupoznavanje, fine i krupne motoričke veštine. Uzrast: od rođenja.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 156
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Prve igračke za decu do 12 meseci

Šifra Proizvoda: 39869

Poslednja cena bila je: 1959 din

Karakteristike proizvoda: Bright Starts Ogledalo za bebe Safari

Bright Starts Ogledalo za bebe Safari SKU52035

Uzrast: od rođenja

Ogledalo sa ramom od tekstila

Različite teksture

POdstiče samoupoznavanje, idealno za igru na stomaku

Sklopivo

Igračka podstiče razvoj čula, fine i krupne motorike kod dece

Opis proizvoda: Bright Starts Ogledalo za bebe Safari

Ogledalce, ogledalce! Ko sam ja? Bebi ogledalo sa ramom različitih tekstura, idealno za prve igre na stomaku, podstiče razvoj čula, samoupoznavanje, fine i krupne motoričke veštine. Uzrast: od rođenja.

Čula: Osnovna čula vida, dodira, sluha, mirisa - znači da igračka ohrabruje dečiju radoznalost izazivajući reakciju nekog od ovih čula i podstičuče ga da istražuje svet oko sebe. Igračke iz ove kategorije veoma su važne u prvim etapama dečijeg razvoja. Tu spadaju zvečke, glodalice i igračke različitih tekstura i zvučnih efekata.

Fine motoričke veštine: To su veštine koje zahtevaju preciznost, kao na primer uzimanje predmeta između kažiprsta i palca, korišćenje prstića da se predmet okrene, usana i jezika da se okusi i oseti predmet... Ovde spadaju igračke koje mogu da se stiskaju, sorteri, figure, igračke koje se uklapaju, kocke, puzzle, bockalice...

Krupne motoričke veštine: To su veštine koje zahtevaju velike telesne pokrete, pokrete delova tela ili celog tela. Ovde spadaju igračke koje zahtevaju šutiranje, puzanje, provlačenje, trčanje, skakanje itd. kao što su lopte, aktiviti gimnastike, guralice, hodalice....

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.