Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Smart 3D televizor LG Ultra HD 49 inča 49UB850V

LG Smart televizor sa 3D tehnologijom, poslednji korak u evoluciji. Ima unapređen ekran dijagonale 49 inča (124cm) u Ultra HD rezoluciji - 3840x2160! Poboljšana slika, zvuk i olakšano korišćenje!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 81
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Televizori

Šifra Proizvoda: 40023

Poslednja cena bila je: 179990 din

Karakteristike proizvoda: Smart 3D televizor LG Ultra HD 49 inča 49UB850V

LG

Smart televizor

Model: 49UB850V

Dijagonala ekrana: 49 inča / 124 cm

Vrsta ekrana: 3D TV

VESA kompatibilan

Rezolucija 3840x2160

Mikro Piksel kontrola (lokalno zatamnjenje)

3D Tip: FPR

Podržani formati: S/S, T/B, C/B, F/S

Automatska detekcija formata

Konverzija 3D u 2D

Konverzija 2D u 3D

Kontrola 3D dubine

Pretraživač interneta

Društveni centri

Pametno deljenje

Magic Motion daljinski upravljač

LG Cloud

Magični daljinski upravljač

Triple XD Engine

Dinamički pojačivač boje

Čarobnjak za sliku III

Mono/Stereo/Dual

Dolby Digital dekoder

Sistem zvučnika: 2-kanalni, 10+10W

ULTRA Surround

Teletekst

CI Slot, HDMI 1.4 x 3, HDMI 4K 60p, USB 3.0, USB 2.0 x 2, RF ulaz, Kompozitni ulaz (CVBS + Audio), Scart (Pun), Komponentni Ulaz (Y,Pb,Pr) + Zvuk, Digitalni Audio Izlaz (Optički), LAN (Pristup Internetu & DLNA), Izlaz za slušalice, RS-232C (Kontrola / SVC)

Wi Fi Ugrađen

MHL - HD veza za mobilni telefon

Wi Fi Direct - LG Tehnologija

DLNA (Film / Fotografije / Muzika)

WiDi

Simplink (HDMI CEC)

Analogni TV prijem

Digitalni TV prijem: DVB-T2/DVB-C/DVB-S2

CI+

Težina (Kg) TV (bez police): 17,5

Težina (Kg) sa policom: 18,5

ŠxVxD (mm) TV (bez police): 1093x646x38,2

ŠxVxD (mm) sa policom: 1093x681x237

Klasa energetske efikasnosti: B

Opis proizvoda: Smart 3D televizor LG Ultra HD 49 inča 49UB850V

4K ULTRA HD rezolucija je budućnost digitalne televizije. Rezolucija 3840 x 2160, ili slika od 8.3 miliona piksela, prvenstveno ima četiri puta bolju rezoluciju od FULL HD rezolucije i pruža savršeno prirodnu sliku čak i kada se gleda sa male razdaljine.

Tajna odličnog kvaliteta slike LG ULTRA HD televizora krije se iza unapređenih IPS panela. LG IPS panel je vrhunac tehnologije panela sa tečnim kristalom ( LED / LCD ) i vodeći je na polju realističnosti boja, širine ugla gledanja, oštrine slike i dugotrajnosti panela.

LG Smart+ svet, poslednji korak u evoluciji koji nam donosi jednostavnost webOS-a. Bez složenosti i komplikovanosti, webOS vam omogućava da uživate u Smart TV-u . Jednostavno se opustite i uživajte u vašem TV-u na način kako bi to trebalo da bude.

Ako vam je prethodni Smart TV bio težak za korišćenje, pogledajte novi webOS kompanije LG. U njegovom središtu se nalazi vrhunski interfejs koji vam omogućava da se trenutno prebacite sa jednog na drugi sadržaj. Jednostavnim klikom na taster Home, možete da izaberete sadržaj i funkcije sa Pokretača koji se pojavljuje u dnu ekrana. To vam omogućava da prelazite sa TV programa na sadržaj koji ste izabrali, i obrnuto. Ne morate da propustite ni trenutak onoga što gledate da biste videli druge opcije koje su vam na raspolaganju.

Magični daljinski upravljač. Univerzalna kontrola, Uperi, Točkić, Glas - najudobniji i najnapredniji TV daljinski upravljač.
Univerzalna kontrola : Upravljajte i pristupite vašem set-top box-u, zvučnicima, Blu-ray disk plejeru, pa čak i satelitskoj televiziji jednim jedinim daljinskim upravljačem, jedinstveno rešenje za maksimalnu udobnost. Uperi: Jednostavno usmerite i kliknite - pametan daljinski upravljač za vaš Smart TV. Točkić : Skrolujte gore-dole, uveličavajte uz pomoć točkića baš kao na kompjuterskom mišu.

Zvuk sa LG ULTRA HD televizora je podjednako impresivan kao i slika. Sa punim spektrom zvuka preko više kanala, zvučnicima uperenim napred, donosi doživljaj kao da imate sound bar ispod TV-a. Sada ćete još više uživati uz kombinaciju neverovatne slike i impresivnog zvuka. Sa ugređenim zvučnicima okrenutim ka napred, višekanalnim sistemom zvučnika, uživaćete u istinskoj jačini zvuka koji ispunjava celu prostoriju, i koji će vam obezbediti zabavno iskustvo koje će pomešati lepotu sa briljantnim ULTRA HD izgledom. Sa neverovatnim napretkom tehnologije, ULTRA Surround može obezbediti efektivan surround zvuk iz sedam različitih pravaca. Višekanalni sistem zvučnika će vam stvoriti doživljaj zvuka sa svih strana.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.