Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Philips HD9104/00 aparat za kuvanje na pari

Aparat za kuvanje na pari. Kapacitet posude za vodu je jedan litar, kapacitet donjeg nivoa je 2,5, a gornjeg 2,9 litara. Spremite obroke na zdrav način i sačuvajte 50 % više korisnih sastojaka hrane.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 105
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Parokuvači i konvekcijske pećnice

Šifra Proizvoda: 40056

Poslednja cena bila je: 5499 din

Karakteristike proizvoda: Philips HD9104/00 aparat za kuvanje na pari

Philips

Aparat za kuvanje na pari

Model: HD9104/00

Snaga: 900 W

Nivoi:

- 2.5 l donji nivo

- 2.9 l gornji nivo

Boja: bela/zelena

Dužina kabla: 0.8 m

Materijal: Plastika

Kapacitet posude za vodu: 1 litar

Indikator nivoa vode

Tajmer

Neklizajuće nožice

Svi delovi su perivi u mašini za sudove osim glavne jedinice

Ručke se ne greju

Opis proizvoda: Philips HD9104/00 aparat za kuvanje na pari

Svedoci smo svakodnevnog informisanja od strane lekara i drugih stručnjaka o važnosti zdrave ishrane za naše psiho-fizičko stanje, naravno slušaoci tih saveta svesni su toga ali brzi, poslovni način života koji vodimo zadnjih godina ne dozvoljava nam da preterano mislimo na obroke. Philips je pronašao rešenje, parokuvač HD9104/00 izuzetno brzo priprema kompletni obrok, sačuvavši pri tome čak 50 % više korisnih sastojaka hrane nego pri klasičnom kuvanju. U aparatu za parno kuvanje možete pripremati povrće, meso, ribu ali i ostalu hranu, to već zavisi od Vaše mašte. Kada namirnice poređate u posude, nalijete vodu i uključite aparat, brza distribucija pare obezbeđuje ravnomerno kuvanje bez rizika da će se hrana prekuvati ili pokipeti.

Kuvanje na pari je dobro za naše zdravlje, na ovaj način se maksimalno čuvaju korisni sastojci među kojima su i vitamini i minerali. Obrok koji je napravljen pomoću ovog aparata prirodnog je ukusa, oslobođen je masnoće, niskokaloričan je i zdrav. Kuvanje na pari je starinski način kuvanja, naši preci su znali kako da sačuvaju hranljive sastojke, kako da se zaštite od holesterola, gojaznosti i ostalih faktora koji ruiniraju naše zdravlje.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.