Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bluetooth slušalica za mobilni telefon Plantronics Voyager Edge 201010-05

Plantronics Voyager Edge Bluetooth slušalica koja podržava Bluetooth verziju 4.0 dolazi sa kućištem koje je u isto vreme i punjač, tako da je možete koristiti i do 16 sati razgovora!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 84
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bluetooth Slušalice

Šifra Proizvoda: 40253

Poslednja cena bila je: 19990 din

Karakteristike proizvoda: Bluetooth slušalica za mobilni telefon Plantronics Voyager Edge 201010-05

Bluetooth slušalica za mobilni telefon Plantronics Voyager Edge 201010-05

Tip Bluetooth povezivanja: Bluetooth v4.0

Bežični domet: 10 metara

Multipoint tehnologija

Širokopojasni audio sistem

Vreme trajanja baterije za vreme razgovora: do 6 sati razgovora

Kućište sa punjačem obezbeđuje dodatnih 10 sati razgovora

Vreme trajanja baterije u režimu pripravnosti: do 7 dana

Sistem sa tri mikrofona utiče na eliminisanje buke, eho efekta i buke koja nastaje duvanjem vetra

Podržava NFC tehnologiju

Glasovna kontrola za Siri, Google Now, i Cortana asistente u pametnim telefonima

Opis proizvoda: Bluetooth slušalica za mobilni telefon Plantronics Voyager Edge 201010-05



Sofisticirana bluetooth slušalica Plantronics Voyager Edge Bluetooth® je jedinstven spoj elegancije, komfora i prepoznatljive Plantronics tehnologije. Glasovne komande i integracija sa asistentima u pametnim telefonima pružaju vam maksimlnu kontrolu, audio upozorenja vas uvek informišu a napredna tehnologija eliminisanja buke uvek obezbeđuje savršen zvuk prilikom razgovora. Prenosno kućište koje je u isto vreme i punjač drži Plantronics Voyager Edge uvek u pripravnosti.

Zahvaljujući kućištu koje je u isto vreme i punjač dobićete dodatnih 10 sati razgovora čime se ukupno vreme razgovora može produžiti i na čitavih 16 sati. Nivo napunjenosti baterije se lako može proveriti na kućištu slušalice.

Sa tri prefektno podešena mikrofona i poboljšanom eliminacijom sporedne buke, Voyager Egde će optimizovati vaše pozive i minimizovati uticaj buke koji nastaje zbog vetra, kretanja i pozadinskih zvukova tako da partner s kojim pričate može čuti vas a ne buku koja vas okuržuje. DOdatno, ova bluetooth slušalica podržava širokopojansi audio sistem čime jo kompatibilan sa pametnim telefonima koji imaju podršku za HD glas.

Voyager Edge uključuje responsive smart sensor tehnologiju koja redirektuje pozive ka vašem telefonu ili slušalici, pauzira muziku kada ima dolaznih poziva i automatski odgovara na pozive kada stavite slušalicu u uvo. Takođe, sinhronizuje se sa vašim kontaktima tako da možete čuti ko vas zove bez potrebe da gledate u svoj telefon. Glasovne komande, kao što su: Answer (Odgovori na poziv) ili Ignore (Ignoriši poziv) učiniće da korišćenje ovog uređaja bude pravo zadovoljstvo.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.