Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Mini Linija Sony CMTSBT40D.CEL Bluetooth NFC USB CD DVD FM

Kompaktni Hi-Fi sistem sa tri komponente i samostalnim zvučnicima. Ima ugrađen CD/DVD plejer, 7-pojasni ekvilajzer, USB za punjenje i reprodukciju, NFC, Bluetooth®...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 155
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mini Linije i Radio Prijemnici

Šifra Proizvoda: 40347

Poslednja cena bila je: 23990 din

Karakteristike proizvoda: Mini Linija Sony CMTSBT40D.CEL Bluetooth NFC USB CD DVD FM

Sony

Mini linija

Moodel: CMTSBT40D.CEL

2-kanalni sistem

Mega Bass za poboljšane niske tonove

7-pojasni ekvilajzer za optimizovan zvuk

Ugrađen CD/DVD plejer za vašu kolekciju diskova

Dimenzije: 17 x 13,25 x 22,2 cm

Izlazna snaga: 50W

Bluetooth®

NFC

USB priključak za reprodukciju muzike i punjenje

FM radio tjuner za omiljene emisije

Daljinska kontrola

Potrošnja energije: 35W

Opis proizvoda: Mini Linija Sony CMTSBT40D.CEL Bluetooth NFC USB CD DVD FM

Kompaktni Hi-Fi sistem sa tri komponente i samostalnim zvučnicima. Dva samostalna zvučnika moguće je postaviti uspravno, položiti na bok ili postaviti do 1,2 m od glavne jedinice, što vam pruža fleksibilnost sa Hi-Fi konfiguracijom.

Reprodukujte klasične albume ili diskove sa kompilacijama pomoću ugrađenog CD/DVD plejera. Ovaj Hi-Fi sistem je kompatibilan sa CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD-R i DVD-RW diskovima, pa možete da uživate u svemu, od studijskih snimaka do kompilacija i preuzetih numera. Povežite Hi-Fi sistem na televizor i gledajte omiljene filmove pomoću ugrađenog DVD plejera.

Odaberite idealnu postavku za ono što slušate. 7-pojasni ekvilajzer ima unapred podešene postavke za različite žanrove koji su napravljeni tako da optimizuju doživljaj slušanja. Prelazite između režima za R’n’B, hip hop, rok, pop, klasiku, džez i ravnog režima da biste u svakoj numeri uživali uz jasan i balansiran zvuk.

Lako reprodukujte i punite. Putem USB priključka možete da priključite USB uređaj, pametni telefon, tablet ili prenosni računar i da slušate celu muzičku kolekciju. Nemate izvor napajanja? Nema problema. Takođe možete da punite tablet ili pametni telefon dok reprodukujete muziku.

Tehnologija Near Field Communication (NFC) otklanja potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite NFC uređaj uz oznaku N na kućištu radi brzog, veoma jednostavnog uspostavljanja veze i Bluetooth® prenos sadržaja može da počne. Nemate NFC? Nema problema. Takođe možete da uspostavite Bluetooth® vezu i da direktno prenosite.

Zahvaljujući radio talasima, tehnologija Bluetooth® omogućava brzo uspostavljanje bežične veze kratkog dometa koju neće ometati predmeti na putanji signala. Nakon uparivanja slobodno možete da prenosite sav omiljeni sadržaj, što obuhvata filmove, slike i muziku, sa pametnog telefona ili tableta na kompatibilni uređaj.

Aktivirajte postavku zvuka Mega Bass da biste pojačali bas u omiljenim numerama. Korišćenjem tehnologija za digitalnu obradu signala, Mega Bass može efikasno da poboljša tonove niske frekvencije radi dobijanja rezonantnog, punog basa koji zvuku daje pravu dubinu.

Uživajte u snažnom zvuku koji ispunjava prostoriju pomoću 2-kanalnog sistema zvučnika. Dva zvučnika punog opsega daju balansiran stereo zvuk u visokom, srednjem i niskom opsegu. Rezultat? Jasan, balansiran zvuk koji odlično zvuči pri svim jačinama.

Preuzmite kontrolu nad zvukom. Priloženi daljinski upravljač omogućava vam da preskačete numere, podešavate jačinu zvuka itd., što vam ostavlja slobodu da iz udobnosti omiljenog mesta za sedenje uživate u zvuku odličnog kvaliteta.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.