Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Sintisajzer Roland FA-06 Music Workstation 701893

Novu Roland Music Workstation klavijaturu FA-06 krasi jednostavnost upotrebe i potpuna umetnička sloboda izražajnosti u svakom žanru. Novi koncept koji podstiče kreativnost.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 93
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Klavijature

Šifra Proizvoda: 41491

Poslednja cena bila je: 137990 din

Karakteristike proizvoda: Sintisajzer Roland FA-06 Music Workstation 701893

Roland

Sintisajzer FA-06 Music Workstation

Klavijatura: 61 dirka (FA-06), 88 dirki (FA-08, Ivory Feel-G klavjatura)

Zvučni procesor: SuperNATURAL Piano zvučni procesor

Maksimalna polifonija: 128 zvukova

16 partova

Zvukovi: SuperNATURAL Acoustic, SuperNATURAL Synth, SuperNATURAL Drum Kit, PCM Synth, PCM Drum Kit

Wave Expansion Slotovi: 2 slota (za spremanje novih zvukova preuzetih sa npr. Roland Axial sajta)

Favorite opcija

Efekti:

- Multi-Efekti: 16 sistemskih, 68 tipova (Vocoder se može koristiti samo na partu 1)

- Part EQ: 16 sistemskih

- Drum Part COMP+EQ: 6 sistemskih

- Chorus: 3 tipa

- Reverb: 6 tipa

- Master Compressor

- Master EQ

- Total Effects (TFX): 29 tipova

- Mic Input Reverb: 8 tipova

Sekvencer:

- MIDI kanali: 16

- Format: Original, SMF, WAV

Sempler:

Format: 16-bit linear, 44.1 kHz, WAV/AIFF/MP3

Maximalna polifonija: 8

Broj semplova: 16 Numeričkih tastera x 4 Banke (za svaki song)

Ostalo:Rhythm Pattern, Arpeggio, Chord Memory, D-BEAM kontroler, Pitch Bend/Modulation ručica, Programibilni taster x 2 (S1/S2), kontrolni potenciometar x 6, Numerički tasteri, Tempo potenciometar

Eksterna memorija: SD memorijska kartica (SDHC nije podržana)

Konektori: Headphones Jack: Stereo 1/4-inch phone type, MAIN Output Jacks (L/MONO, R): 1/4-inch TRS phone type, Sub Output Jack: Stereo 1/4-inch phone type, AUDIO INPUT Jacks, LINE: Stereo miniature phone type, GUITAR/MIC: 1/4-inch phone type, FOOT PEDAL Jacks (CTRL 1, CTRL 2, HOLD), MIDI Connectors (IN, OUT), USB FOR UPDATE Port, USB COMPUTER Port (USB Hi-Speed AUDIO/MIDI), (Use a USB cable and a computer with a USB port that support USB 2.0 Hi-Speed.), DC IN Jack

Napajanje: AC adapter

Dimenzije/: 1008 mm x 300 mm x 101 mm

Opis proizvoda: Sintisajzer Roland FA-06 Music Workstation 701893

Novi koncept klavijatura koji podstiče kreativnost

Roland predstavlja najnoviju Music Workstation klavijaturu - FA-06, koju krasi jednostavnost upotrebe i potpuna umetnička sloboda izražajnosti u svakom žanru. Ogromna kolekcija Rolandovih najboljih boja zvuka, 16-kanalni sekvencer, savršena integracija sa programom za obradu zvuka na kompjuteru, sempler i još mnogo toga čine FA seriju muzičkih stanica najsvestranijim u svojoj kategoriji.

Za razliku od običnih klavijatura koje sputavaju kreativni proces komplikovanim funkcijama, FA serija omogućuje da klavijaturisti duboko istraže i razvijaju muzičke zamisli uz mnogo manje truda nego do sada.
FA-06 ima 61 dirku osetljivu na snagu pritiska.

Jednostavan za korišćenje sa moćnim funkcijama je i 16-kanalni sekvencer koji je kod FA serije napravljen za najlakše i najbrže snimanje songova. Jednostavno je i napraviti pune aranžmane sa ogromnom lepezom boja zvuka i kontinualnim snimanjem u loop modu koje omogućuje da se popune svih 16 kanala bez zaustavljanja sekvencera. Kanali u songu se mogu editovati, miksati i prebaciti na SDHC kartice kao stereo audio fajl, a moguće je i eksportovati kanale kao zasebne WAV fajlove ili kao MIDI fajlove kako bi se dalje obrađivali na kompjuteru u omiljenom DAW programu. Pomoću posebnog DAW Control tastera se može podesiti FA-06/FA-08 za komunikaciju sa kompjuterom preko USB porta i preko klavijature, kontrolera i tastera slati MIDI podaci u program za sviranje softverskih instrumenata, kontrolu plug-ina, funkcija itd. FA serija se može koristiti čak i kao USB audio interfejs sa visoko kvalitetnim snimanjem zvuka i za reprodukciju zvuka preko izlaza na zadnjem panelu.

U FA-06 se nalazi ogromna kolekcija od preko 2000 boja zvuka sa Rolandovog najboljeg modula INTEGRA-7. Na raspolaganju su i sve SuperNATURAL boje zvuka iz INTEGRA-7 i sve XV-5080 PCM boje ali i kolekcija izuzetno izražajnih akustičnih SuperNATURAL zvukova. Zvučni procesor je kompatibilan sa besplatnim synth bojama zvuka za INTEGRA-7 koje se mogu skinuti sa Rolandovog Axial sajta, a ugrađene boje zvuka se mogu dodatno proširiti sa opcionim proširenjima za FA seriju.

FA serija poseduje i sempler sličan onom kod Rolandovog popularnog SP-404SX koji ima 16 padova osetljivih na jačinu i mogućnost semplovanja i reprodukcije sa SDHC kartice. Moguće je semplovati sa eksternih izvora priključenih na Mic/Guitar i Line ulaze na zadnjem panelu, ali je moguće snimiti i interni zvuk. Semplovi se učitavaju u trenutku i na raspolaganju je mnogo funkcija za editovanje koje se lako koriste. Moguće je importovati WAW, AIFF ili MP3 fajlove sa kompjutera i koristiti ih sa semplerom.

FA-06 poseduje veliki broj efekata studijskog kvaliteta. Nezavisni MFX procesori svaki sa 67 tipova efekata se mogu koristiti za svih 16 partova Studio Seta pa su na raspolaganju zaista ogromne mogućnosti obrade zvuka kako za živu svirku, tako i miks songova. Za pojedinačne boje bubnjeva su na raspolaganju 6 zasebnih COMP+EQ procesora a tu su i global EQ, chorus i reverb. Sa jedinstvenim TFX (total effects) se može obraditi kompletan izlazni zvuk sa dramatičnim efektima kao što su DJ FX Looper, Isolator i još mnogo drugih.

Ima veliki kolor LCD ekran i panel koji je organizovan u logične sekcije radi najbržeg rada. Jednostavno je i brzo proći kroz ogromnu biblioteku zvukova i posebnim tasterima pristupiti najčešćim funkcijama kao što su transpose, octave range itd. Pomoću Sound Modify sekcije se može kontrolisati veliki broj parametara u realnom vremenu preko šest potenciometara i jednostavnom matricom postavljanja funkcija.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.