Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Roland Micro Cube-GX BK Portabl gitarsko pojačalo 710371

Ultra-kompaktno portabl gitarsko pojačalo sa specijalnim zvučnikom. 8 modela COSM pojačala, 8 DSP efekata, hromatski štimer...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 100
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Gitarska pojačala

Šifra Proizvoda: 41538

Poslednja cena bila je: 17990 din

Karakteristike proizvoda: Roland Micro Cube-GX BK Portabl gitarsko pojačalo 710371

Roland Micro Cube-GX

Portabl gitarsko pojačalo

Izlazna snaga: 3 W

Nominalni ulazni signal (1 kHz): INPUT: -10 dBu/1 M ohm

i-CUBE LINK/AUX IN: -10 dBu

Zvučnik: 12 cm (5 incha) x 1

Kontrole: POWER prekidač, AMP TYPE prekidač (ACOUSTIC SIM, JC CLEAN, BLACK PANEL, BRIT COMBO, CLASSIC STACK, R-FIER STACK, EXTREME, MIC), [MEMORY] taster, TUNER taster, GAIN potenciometar, [VOLUME] potenciometar, TONE regler, [EFX] regler (CHORUS, FLANGER, PHASER, TREMOLO, HEAVY OCTAVE), DELAY/REVERB regler (DELAY, REVERB, SPRING), MASTER regler

Indikatori: POWER, MEMORY, EFX, DELAY / REVERB, TUNER

Konektori: INPUT džek (1/4-incha phono), i-CUBE LINK / AUX IN džek (4-polni mini phono), REC OUT / PHONES džek (Stereo mini), DC IN ulaz

Napajanje: Ispravljač ili baterije (AA) x 6 (kupuju se posebno)

Očekivano trajanje baterije pri neprekidnom korišćenju Alkalne baterije: oko 20 sati, punjive Ni-MH baterije: oko 25 sati (kad se koriste baterije od 2,400 mAh.) Konkretno vreme može varirati u zavisnosti od kapaciteta baterija i uslova korišćenja

Dodaci: Uputstvo za upotrebu, Ispravljač, Kaiš, Mini kabl (4-polni mini phono)

Dimenzije: 247 mm x 172 mm x 227 mm

Opis proizvoda: Roland Micro Cube-GX BK Portabl gitarsko pojačalo 710371

MICRO CUBE je već 10 godina najprodavanije gitarsko pojačalo koje radi i na baterije. Najnovija verzija MICRO CUBE - GX je i dalje malih dimenzija i ogromnog zvuka kao i legendarni preci, ali poseduje i brojna poboljšanja i dodatke kao što su i-CUBE LINK, još veća snaga, hromatski tuner i MEMORY funkcija za snimanje omiljenih postavki. Dodata su dva efekta - snažan EXTREME sa visokim gainom i HEAVY OCTAVE za ultra duboke zvuke. i-CUBE LINK stvara nove mogućnosti za snimanje i sviranje uz ugrađeni audio interfejs za korišćenje muzičkih aplikacija sa iPhone, iPad ili iPod touch uređaja.

Ultra-kompaktno gitarsko pojačalo sa specijalnim zvučnikom
Osam modela COSM pojačala uključujući i najnoviji ultra-jaki EXTREME.
8 DSP efekata uključujući i HEAVY OCTAVE i zasebni DELAY/REVERB sa spring reverb emulacijom
MEMORY funkcija za snimanje omiljenih postavki
Poseduje i hromatski štimer
Radi i na baterije ili preko ispravljača koji se dobija uz uređaj, kao i remen za nošenje na ramenu

Ogroman zvuk koji se nosi sa sobom
MICRO CUBE GX je maleno gitarsko pojačalo koje radi i na baterije ali poseduje isto tako jak zvuk koji je proslavio originalni MICRO CUBE širom sveta. Možete uživati u maskimalno 25 sati sviranja sa samo 6 NiMH AA baterija i svirati kod kuće, na plaži, u kampu, na putovanju - bilo gde! Još veća snaga dodatno je poboljšanje kao i ugrađen hromatski štimer pa se ne mora ni posedovati dodatni štimer.

Svetski modeli pojačala i efekata
Puno Rolandovih poznatih COSM modela pojačala MICRO CUBE GX poseduje boje zvuka za bilo koji stil muzike od ultra čistih jazz do heavy rock boja. Najnoviji dodatak - EXTREME amp dodatno proširuje dijapazon sa snažnim zvukom za moćne metal rifove. Na raspolaganju je MIC postavka ako se pojačalo koristi sa vokalnim mikrofonom. Na raspolaganju je 5 različitih efekata sa novim HEAVY OCTAVE koji je sjajan za dodavanje jedinstenih ultra dubokih zvukova torziranim bojama zvuka. Nezavisni DELAY/REVERB procesor sa najnovijim spring reverbom za originalne surf i klasične rock boje.

Total Recall
Nova MEMORY funkcija pretvara MICRO CUBE GX u dual-channel pojačalo sa dodatnim proširenjem mogućnosti. Ne može biti jednostavnije - samo izaberete zvuk pojačala i efekte i par sekundi pritisnete MEMORY taster i sve postavke su snimljene! Nakon toga se može birati između snimljenih postavki i trenutnih kratkim pritiskom na taster. Korisna funkcija za snimanje omiljenih boja, izmenu boja između ritmova i soloa ili za pozivanje specijalnih zvukova za određeni song ili stil.




Roland Corporation (Rorando Kabushiki Kaisha) je proizvođač elektronskih muzičkih instrumenata, opreme i softvera. Osnovan je aprila 1972. u Osaki (Japan). Decenijama, Roland je jedan od lidera na polju revolucionarnih tehnologija i inovativnih proizvoda i prvi izbor kako muzičara entuzijasta tako i profesionalaca.
Roland sintesajzeri, električni bubnjevi i gitarska pojačala su osnovna oprema svake bine i studija, dok ponuda digitalnih klavira i elektronskih orgulja nudi brojne jedinstvene funkcije i zvukove na veliko zadovoljstvo brojnih korisnika svih profila.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.